Πέσαμε στα πατώματα: Πωλείται το Fiat Panda που μπούκαρε στην βουλή σε τιμή ευκαιρίας (pics)

Απίστευτο κι όμως αληθινό, μόλις είδαμε σε αγγελία το Fiat Panda που μπούκαρε στην βουλή σε σελίδα πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Προφανώς η αγγελία δημοσιεύθηκε για χιουμοριστικούς σκοπούς μιας και είναι λίγο δύσκολο να πιστέψουμε πως είναι αληθινή από τα στοιχεία που δίνει ο χρήσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αγγελία βρίσκεται σε αληθινή ιστοσελίδας πώλησης αυτοκίνητων και είναι θέμα ωρών να κατέβει.

Ο χρήστης που ανέβασε την αγγελία μάλιστα την συνόδευσε με ένα άκρως πλούσιο κείμενο:

Με πόνο καρδιάς ενημερώνω πως πουλάω το fiat-άκι μου λόγω αγοράς μικρότερου. Το αμάξι είναι απίστευτο, ταχύτατο (τυχαίο παράδειγμα, αττική οδός-σύνταγμα 8 λεπτά) και αρκετά οικονομικό για τα χαρακτηριστικά του. Στα θετικά του, δεν καταλαβαίνει απο κόκκινα φανάρια και παρκάρεται παντού. Στα αρνητικά να σημειωθούν οι επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς από κατόχους ferrari, lamborghini αλλά και zastava λόγω των δυνατοτήτων του. Η τιμή δεν προσφέρεται για παζάρια, αν τα έχετε τα δίνετε αλλιώς ψάξτε για κανά bmw, r8 κλπ. Επίσης το δίνω τόσο λόγω του οτι γλυτώνετε μπόλικα σε τέλη κλπ και επίσης λόγω της απήχησης που θα έχετε στις κορασίδες. Θα μπορείτε να τους προσφέρετε τα panda. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τέρας πηγαίνετε στο σύνταγμα και συγκεκριμένα στην βουλή και ρωτήστε, ξέρουν αυτοί. Σας ευχαριστώ πολύ.
Υ.Γ αν θέλετε κάτι ανάλογο αλλά μικρότερο και πιο ήπιων τόνων, τηλεφωνήστε μου, έχω ένα seat marbella. Στην τιμή θα τα βρούμε.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ