Πανικός στην Αθηναϊκή showbiz: Ελληνίδα τραγουδίστρια διαγνώστηκε με HIV μετά από «δουλίτσες» στο Ντουμπάϊ

Ήταν την τελευταία πενταετία κλασσικό τρίτο όνομα. «Ανοίχτρα» προγραμμάτων σε δεύτερης κατηγορίας μαγαζιά, με ψεύτικα χείλια τούμπανο, ψεύτικα στήθη, τρέσες, φορέματα τύπου μαγιό κτλ. Και ταυτόχρονα βέβαια έκανε και βίζιτες.

Στην αρχή στα μεγάλα πορτοφόλια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας και όταν αυτά στέρεψαν ξανύχτηκε στην αλλοδαπή. Κάποια στιγμή μάλιστα σταμάτησε τελείως από τα νυχτερινά κέντρα και έκανε μόνο βίζιτες.

Κυρίως στο Ντουμπάϊ αλλά και και τα καλοκαίρια στη Μύκονο. Εδώ και λίγο καιρό είναι σε απόγνωση. Διαγνώστηκε ως οροθετική δηλαδή φορέας στο ιό HIV.

Προσπαθεί να κρατήσει το μυστικό της μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Και το εμπιστεύτηκε υποτίθεται σε δύο τρία πολύ δικά της άτομα.

Πόση εμπιστοσύνη και εχεμύθεια μπορεί όμως να υπάρχει στον κόσμο της νύχτας; Όπως το έμαθα εγώ έτσι το έχουν μάθει και κάποιοι ακόμη. Και κάποιοι «λαμποργκινάτοι» απο τα Νότια μαθαίνω πως τρέχουν σε διαγνωστικά κέντρα να κάνουν εξετάσεις. Βλέπετε το κορίτσι πριν το Ντουμπάϊ είχε κάνει πολλές «δουλίτσες» εδώ…

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ