Δεν τον αναγνωρίζει ούτε η Μπόμπα: Επική φώτο του αγνώριστου Τανιμανίδη πριν από 7 χρόνια!


Ο Σάκης ανέβασε μία φωτογραφία από εκείνες τις μέρες του ως φοιτητής, στην οποία φορούσε την τήβεννο της αποφοίτησης και είναι πραγματικά αγνώριστος χωρίς τα χαρακτηριστικά γένια του

Τον έχουμε συνηθίσει ως παρουσιαστή του Survivor, κριτή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» αλλά δεν ξεχνάμε και την συμπαρουσίαση της ταξιδιωτικής του εκπομπής «World Party» με τον τότε φίλο του Γιώργο Μαυρίδη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει συνεχή παρουσία στα τηλεοπτικά δρώμενα, δεν ήταν όμως πάντα έτσι η ζωή του.

Υπήρξε και αυτός φοιτητής, μάλιστα στο εξωτερικό, στη Βοστόνη, όπου πέρασε δύο χρόνια και αποφοίτησε 7 χρόνια πριν. Μία εμπειρία που έμεινε αξέχαστη στον διάσημο παρουσιαστή, ο οποίος παντρεύτηκε αυτό το καλοκαίρι την καλή του Χριστίνα Μπόμπα.

Ο Σάκης ανέβασε μία φωτογραφία από εκείνες τις μέρες του ως φοιτητής, στην οποία φορούσε την τήβεννο της αποφοίτησης και είναι πραγματικά αγνώριστος χωρίς τα χαρακτηριστικά γένια του.

«Throwback Thursday: 2011 Βοστώνη, στην αποφοίτηση μου από το business school με τον φίλο (και μοναδικό άλλο Έλληνα στο πανεπιστήμιο τότε) Michael Kasseris, που μου έστειλε και την φώτο! Το κόντρα ξύρισμα ήταν όταν ακόμα σκεφτόμουν καριέρα στην McKinsey και τα χρηματιστήρια! 2 απίστευτα χρόνια που μου αλλάξαν τη ζωή!» , έγραψε ο παρουσιαστής στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ