4 μυστικά για να μην πάρεις κιλά μετά τη δίαιτα


Tα δύσκολα πέρασαν! Χάσατε τα κιλά που επιθυμούσατε και πλέον νιώθετε πιο όμορφοι και πιο υγιείς. Πώς όμως θα καταφέρετε να μείνετε πιστοί σε μια διατροφή που δεν θα σας προσθέσει εκ νέου κιλά; Υπάρχουν 4 απλοί τρόποι για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα πάρετε ούτε γραμμάριο!

Προσοχή στη ζάχαρη και στις θερμίδες
Επειδή η δίαιτα τέλειωσε δεν σημαίνει ότι πλέον μπορείτε να τρώτε κάθε μέρα γλυκό ή να πίνετε ποτά με ζάχαρη. Αν είχατε ακολουθήσει μια διατροφή κατά την οποία δεν στερηθήκατε, τότε λογικά δεν θα νιώθετε την επιθυμία να φάτε κάτι απαγορευτικό. Αποφύγετε την κρυμμένη ζάχαρη στα επεξεργασμένα προϊόντα και στα ροφήματα.

Επιλέξτε προϊόντα ολικής άλεσης
Επιλέξτε ψωμί, μακαρόνια, δημητριακά και ρύζι ολικής άλεσης για να κρατήσετε τον μεταβολισμό σας ενεργό και να χορταίνετε πιο γρήγορα.

Προσοχή στα τηγανητά
Αποφασίστε να κάνετε πάντα την πιο υγιεινή επιλογή σε ό,τι τρώτε. Αυτό σημαίνει ότι είναι καλύτερο να φάτε βραστές πατάτες ή ψητές χωρίς λάδι παρά τηγανητές.

Μην παραμελείτε τη γυμναστική
Επειδή χάσατε τα κιλά που θέλατε δεν σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε… στον καναπέ. Συνεχίστε το πρόγραμμα γυμναστικής για να είστε κυρίως υγιείς και επιπλέον πιο fit.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ