H αδερφή της Πένυ Σκάρου κατεβαίνει στα κοινά για να βελτιώσει τις συνθήκες των ΑΜΕΑ στη Σάμο


Στο νησί της τη Σάμο βρέθηκε η γνωστή τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου την περίοδο του Πάσχα για να ξεκουράστει αλλά και να στηρίξει την αδελφή της Χριστιάνα Σκαρου στον αγώνα που κάνει μιας και συμμετέχει για πρώτη φορά ως δημοτική σύμβουλος στην Ανατολική Σάμο με την παράταξη “Πορεία Ευθύνης” του υποψήφιου Δημάρχου Αντώνη Σίμου.

Σε συνάντηση που είχε η Πένυ με τον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Σίμο, διαπίστωσε το ενδιαφέρον και την ευαισθησία του υποψήφιου Δημάρχου για τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και κινητικά προβλήματα, ενώ συζήτησαν και για τις ανάγκες και ελλείψεις του νησιού της Σάμου, για την καλύτερη διεκπεραίωση των καθημερινών αναγκών των ανθρώπων αυτών μέσα στη πόλη τους για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

Η αδερφή της Πένυς, Χριστιάνα, όντας ευαισθητοποιημένη σε θέματα που έχουν να κάνουν με ΑμεΑ, είναι αποφασισμένη να συνδράμει ριζικά σε περίπτωση που εκλεγεί από τους κατοίκους του νησιού της όμορφης Σάμου, για να καλυτερέψει την ποιότητα ζωής αλλά και την προσβασιμότητα σε καθημερινές ανάγκες στην πόλη του νησιού.

Η Πένυ η οποία πριν πέντε χρόνια σε ένα τροχαίο όπου την εγκατέλειψαν είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, χάνοντας τελικά το ένα της πόδι με αποτέλεσμα να έχει πλέον πρόσθετο μέλος, επεσήμανε πως “τα άτομα με αναπηρία και κινητικές δυσκολίες, δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη και η κοινωνία αλλά και οι εκλεγμένοι πρέπει να τους ανοίγουν το δρόμο και να τους υπολογίζουν”.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Σίμος, έχει στο πρόγραμμά του ειδικές δράσεις και προβλέψεις για την καλυτέρευση των συμπολιτών του με αναπηρίες και κινητικά προβλήματα στο νησί της Σάμου.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ