Χρυσό Βαρέλι: H “χρυσή” ταβέρνα που είναι ο λόγος για να πας στη… Χασιά


Αν η Χασιά φημίζεται για τις ταβέρνες της, σίγουρα σε αυτό ευθύνεται το Χρυσό Βαρέλι

Διασχίζοντας τη Λ. Φυλής και λίγο πριν μπεις στη καρδιά της Χασιάς, στο αριστερό σου χέρι δεσπόζει μια τεράστια ταβέρνα χωρητικότητας 2000+ ατόμων. Το Χρυσό Βαρέλι δεν είναι άλλη μια ταβέρνα. Είναι η… ταβέρνα.

Σαββατοκύριακο πρέπει να κάνεις τάμα για να βρεις τραπέζι και ο λόγος δεν είναι επειδή οι υπόλοιποι είναι κλειστοί. Ο λόγος είναι ότι τέτοια παϊδάκια, προβατίνα, ψητά και δεκάδες καλούδια, δύσκολα θα βρεις αλλού.

Η ατμόσφαιρα είναι άκρως οικογενειακή, αν έχεις παιδιά υπάρχει εντός του καταστήματος ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος για να τα “παρκάρεις” και να φας τα κοψίδια σου ξέγνοιαστος και μέχρι τελικής πτώσεως.

Το Χρυσό Βαρέλι είναι… χρυσό και βραβευμένο για το 2018 ως μια από τις κορυφαίες επιλογές για οικογενειακές ταβέρνες από τα Best Greek Food Awards. Μια διάκριση που πήρε τίμια και με το σπαθί της, αφού οι ιδιοκτήτες της φροντίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για να μείνει ευχαριστημένος ο επισκέπτης.

Ο συνδυασμός των εκλεκτών κρεάτων, της οικογενειακής ατμόσφαιρας αλλά και των προσιτών τιμών απογειώνει την γευστική σας εμπειρία σε άλλο επίπεδο!

Που θα βρείτε την επιχείρηση:

Περιοχή: Χασιά Αττικής

Διεύθυνση: Φυλής 49, 133 45

Τηλ.:  210 24 111 39

Delivery: ΟΧΙ

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:  13:00 μ.μ. – 00:00 π.μ.

Σάββατο:  11:00 π.μ. – 03:00 π.μ.

Κυριακή:  11:00 π.μ. – 01:00 π.μ.

Κατηγορία βράβευσης 2018: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Site: www.xrysobareli.gr

Facebook page: Χρυσό Βαρέλι


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ