Serial kiler – Κυπρος: Η «προφητική» ταινία πίσω από το χαλί που βρέθηκε στη λίμνη


Στην Κόκκινη Λίμνη είχε γυριστεί και ταινία – Εκεί ο πρωταγωνιστής «ξεφορτωνόταν» πτώμα

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές της Κύπρου, όταν κατά τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη την Τετάρτη (8/5) στο Μιτσερό εντόπισαν αντικείμενο.

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για χαλί με τις πέτρες και τα ξύλα στο εσωτερικό του, το οποίο όχι μόνο προκάλεσε συζητήσεις, αλλά πυροδότησε επίσης σεναριολογία για το πώς βρέθηκε εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, το αντικείμενο φαίνεται να αφορά ταινία, η οποία είχε γυριστεί στο συγκεκριμένο σημείο το 1996. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι πρόκειται για την ταινία «Η σφαγή του κόκορα», την οποία σκηνοθέτησε ο Κύπριος Ανδρέας Παντζής.

Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, ο δολοφόνος έριξε ένα πτώμα στη λίμνη, έτσι οι συντελεστές της ταινίας έφτιαξαν ένα ομοίωμα σορού με το χαλί, τις πέτρες και τα ξύλα.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ταινία είχε προταθεί για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Χωρίς να υπάρξει οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αναδύθηκε στις 11.10 το πρωί της Παρασκευής (10/05) από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό ο δύτης που είχε καταδυθεί προς εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας στην οποία ο καθ΄ ομολογία κατά συρροήν δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε ένα από τα θύματά του και να την πέταξε στη λίμνη.

Νωρίτερα, γύρω στις 9.30 περίπου, το sonar μπήκε ξανά στη λίμνη για ένα εικοσάλεπτο, όπως μεταδίδει το newsbomb.com.cy.

«Συνεχίζουμε σήμερα το πρωί τις έρευνες στους τρεις στόχους που έβαλε το σόναρ χθες αργά το απόγευμα. Θα τους ψάξουμε και εάν δεν έχουμε αποτέλεσμα θα σηματοδοτηθεί και άλλος αριθμός στόχων», ανέφερε στο ΚΥΠΕ αρμόδια πηγή. Πρόσθεσε πως οι στόχοι θα ερευνηθούν με την κατάδυση δύτη στη λίμνη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ