Η κουζίνα της Σοφίας στο Ίλιον, είναι ένας καλός λόγος να ξαναφάς σπιτικό φαγητό!


Η Σοφία δεν είναι μια ακόμα μαγείρισσα. Η Σοφία είναι μια σεφ με ειδίκευση στο καλό σπιτικό φαγητό

Άφησε τις “ξένες” κουζίνες και έφτιαξε τη δική της. Την ολόδική της Κουζίνα της Σοφίας στο κέντρο της πόλης του Ίλιον στα δυτικά προάστια. Γρήγορα η φήμη της εξαπλώθηκε σε όλη την πόλη, αφού τα φαγητά της είναι πιο σπιτικά και από τα… σπιτικά της μαμάς.

Ένας καλός λόγος να ξαναφάς σπιτικό φαγητό

Η Κουζίνα της Σοφίας καθημερινά (εκτός Κυριακής) μαγειρεύει από νωρίς το πρωί δεκάδες πιάτα για κάθε γούστο και ουρανίσκο. Από λαδερά μέχρι ψητά και από σούπες μέχρι ψάρια, αν βρεθείς μπροστά από τις βιτρίνες των φαγητών το μεσημέρι, σίγουρα θα θέλεις μια μερίδα από όλα.

Οι επιλογές είναι δεκάδες κάθε μέρα, ενώ σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές σίγουρα συμφέρει να φας σπιτικά από τη Σοφία, παρά να μπεις στη διαδικασία να μαγειρέψεις στο σπίτι.

Τα πιάτα της Σοφίας ανεβαίνουν καθημερινά στα social media για να επιλέξεις αυτό που θέλεις να γευτείς σε λίγη ώρα, είτε παραγγέλνοντάς το για να στο φέρουν στον χώρο σου, είτε στην ευρύχωρη σάλα του μαγαζιού!

Η Κουζίνα της Σοφίας και τα βραβευμένα πιάτα της

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Κουζίνα της Σοφίας βραβεύτηκε ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις σπιτικού φαγητού στην Ελλάδα από τα Best Greek Food Awards, μια διάκριση που ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.

Που θα βρείτε την επιχείρηση:

Περιοχή: Ίλιον Αττικής

Διεύθυνση: Μανάκη 7, 131 22

Τηλ.: 215 54 55 969

Delivery: ΝΑΙ

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Σάββατο: 11:30 π.μ. – 20:00 μ.μ.

Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Κατηγορία βράβευσης 2018: ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

Facebook page: Η Κουζίνα Της Σοφίας


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ