“Και μετά”: Το παλιό αρχοντικό που έγινε ταβέρνα και πόλος έλξης για όλους τους Αθηναίους


Όταν έχεις μεράκι δημιουργείς. Και όταν οι δημιουργίες σου είναι μερακλίδικες, τυγχάνουν της αποδοχής όλου του κόσμου

Η μουσική ταβέρνα “Και μετά” είναι το φωτεινό παράδειγμα. Η μονοκατοικία -παλιό αρχοντικό- της οδού Ναυσικάς 36 στο Ίλιον, ανακατασκευάστηκε από έναν μερακλή στις αρχές της δεκαετίας, για να γίνει μια από τις κορυφαίες προτάσεις για φαγητό στην Αττική.

Σε έναν δροσερό κήπο για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού κάτω από τον Αττικό ουρανό, το παλιό αρχοντικό που κάποτε ρήμαζε, πλέον σφύζει από ζωή και νότες με λαχταριστές μυρωδιές από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Φρέσκο κρέας σε συνδυασμό με μεγάλες μερίδες και προσιτές τιμές, είναι ο ιδανικός συνδυασμός όσων αγαπούν το καλό και ποιοτικό φαγητό.

Το “Και μετά” είναι η ιδανική λύση για οικογένειες, για ζευγάρια ή και παρέες που θέλουν να φάνε ποιοτικά εδέσματα και να απολαύσουν την ομορφιά μιας μονοκατοικίας που οι ντόπιοι λένε ότι κρύβει μεγάλη ιστορία από πίσω της.

Το “Και Μετά” βραβευμένο στις κορυφαίες οικογενειακές ταβέρνες για το 2019

Μετά από 8 χρόνια σκληρής δουλειάς και αγώνα ήρθε η επιβράβευση το περασμένο καλοκαίρι από το θεσμό των Χρυσών βραβείων γεύσης των Best Greek Food Awards. Οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι επισκέπτες του “Και μετά” κατέταξαν στη κορυφή την επιχείρηση, γεμίζοντας περηφάνια και δύναμη την ιδιοκτησία και το προσωπικό.

Που θα βρείτε την επιχείρηση:

Περιοχή: Ίλιον Αττικής

Διεύθυνση: Ναυσικάς 36, 131 22

Τηλ.: 210 26 32 100

Ωράριο λειτουργίας:

Τρίτη – Σάββατο: 19:45 μ.μ. – 02:00 π.μ.

Κυριακή:  12:00 μ.μ. – 16:30 μ.μ.

Δευτέρα: ΚΛΕΙΣΤΑ

Κατηγορία βράβευσης 2018: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

Facebook page: Και Μετα


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ