Eurovision 2019: Άστραψε και βρόντηξε τραγουδιστής: «Η Eurovision και τα φεστιβάλ είναι κομπίνες»


Eurovision 2019: Παρ” όλο που τρεις φορές παραλίγο να βρεθεί στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού της Eurovision, δεν τα κατάφερε και τώρα κάνει λόγο για… κομπίνες! 

Πρόκειται για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, πολύ αγαπητό στο κοινό ο οποίος δεν συνηθίζει να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις. Φαίνεται όμως πως η ενόχλησή του για τη μη εμπλοκή του στον διαγωνισμού τραγουδιού είναι έκδηλη αφού δεν δείχνει να πιστεύει πλέον στον συγκεκριμένο μουσικό θεσμό.

Ο καλλιτέχνης αφού έριξε το… φαρμάκι του για τον θεσμό, μίλησε για τις φετινές συμμετοχές, τόσο της Κατερίνας Ντούσκα όσο και της Τάμτα, για Ελλάδα και Κύπρο αντίστοιχα.

Ο ίδιος τόνισε πως η φετινή ελληνική αποστολή με το τραγούδι Better Love τού αρέσει πολύ όπως και η ερμηνεύτριά του, την οποία και θεωρεί πολύ καλή φωνή και μεγάλη καλλιτέχνιδα.

Για την Τάμτα όμως και την Κύπρο δεν είχε την ίδια άποψη. Αφού επεσήμανε πως η Tamta είναι πολύ καλή τραγουδίστρια, είπε πως το τραγούδι της πιστεύει πως είναι μία από τα ίδια.

Να θυμίσουμε ότι τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος θα εμφανιστούν στη σκηνή της Eurovision που γίνεται στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ στον πρώτο ημιτελικό που διεξάγεται την ερχόμενη Τρίτη.

Δείτε στην παρακάτω gallery αλλά και στο βίντεο τα όσα δήλωσε ο εν λόγω πασίγνωστος τραγουδιστής:

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ