Ci Aloha: Για τους λάτρεις του μεξικάνικου φαγητού και όχι μόνο!


Ένα πρωτότυπο grill bar βάλθηκε να βάλει στο χάρτη της bartending σκηνής την περιοχή Αχαρναί

Το Ci Aloha το βλέπεις ανεβαίνοντας την Λεωφόρο Πάρνηθος, να ξεχωρίζει με τα έντονα χρώματα και την Mexican friendly αισθητική του, όταν όμως σταματάς για να το δεις καλύτερα δεν είναι μόνο αυτό.

Μέσα από την όμορφη τζαμαρία κρύβεται ένα εντυπωσιακό μαγαζί, που παραπέμπει σε κόκκινο container, πολύ φρέσκο, νεανικό και παρεΐστικο. Δυνατά σημεία είναι τα δύο δημιουργικά station- η ξύλινη τετράγωνη μπάρα με τα κρεμαστά ποτήρια και τα stools και ακριβώς δίπλα η ανοιχτή κουζίνα με τα ωραία πλακάκια. Κάθεσαι στα μεγάλα ξύλινα τραπέζια και τα έχεις φόντο, μαζί με κάκτους και επιλεγμένα έθνικ διακοσμητικά.

Η λίστα των cocktails πατάει σε κλασικές συνταγές, που μυρίζουν καλοκαίρι και έχουν έντονη tiki διάθεση. Η Paloma και η Tommy’s Margarita είναι ήδη best seller. Έρχονται και τα δυο cocktails στα κατάλληλα ποτήρια και είναι πλούσια αρωματικά και γευστικά, δροσερά, με έντονη επίγευση. Μια μείξη που ξεχωρίζει επίσης είναι η Aloha, που συνδυάζει την βότκα με passion fruit, καραμέλα, λάιμ και ζάχαρη.

Το Zombie πρέπει να το δοκιμάσετε· είναι από τα δυνατά της πόλης. Περιέχει ένα inhouse blend ρουμιών με φρέσκα εξωτικά φρούτα, κανέλα, spice πινελιές τζίντζερ και δροσερό λάιμ. Γι αυτούς που θέλουν κάποιο aperitivo, αξίζει να τσεκάρουν το Negroni και το Aperol Spritz.

Στην ενότητα της κουζίνας, οι γευστικές προτάσεις έχουν πολύ ενδιαφέρον και συνοδεύουν απόλυτα τα cocktails. To concept είναι «μελετημένο» street food, με γεύσεις που μας κάνουν ταξίδια σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Πέρα από τα ορεκτικά, με τα νόστιμα tacos, nachos, τις τραγανές country πατάτες και τις πληθωρικές σαλάτες, όπως την Ariza από την Αίγυπτο, μπορείς να φτιάξεις το δικό σου σάντουιτς με βάση ψωμί, tortilla (ολικής και κανονική), αιγυπτιακή πίτα, μανιτάρι portobello και ρύζι.

Για την γέμιση πρώτα επιλέγεις το κρέας σου, μέσα από μια ιδιαίτερη λίστα που περιλαμβάνει tanduri από την Ινδία, Πάπια Πεκίνου, κοτόπουλο Yakitori από την Ιαπωνία, Jorizo από την Ισπανία, λουκάνικο Wurst από την Γερμανία, καλαμάκι λαιμού Shashlik από τη Ρωσία, χειροποίητο σουτζούκι από την Τουρκία, κεμπάπ Πολίτικο, Mole μαγειρεμένο με σοκολάτα από το Περού, premium black Angus από την Αργεντινή και κιμά με chili con carne από το Μεξικό.

Μετά μπορείς να προσθέσεις διάφορα λαχανικά, τυριά και να ανεβάσεις τις γευστικές εντάσεις με διάφορες χειροποίητες σάλτσες, βλέπε Mexicana, bbq και aloha pimentos.

Δίνεται μεγάλη βάση στις πρώτες ύλες

Εμείς δοκιμάσαμε τρεις διαφορετικές εκδοχές: μια Mexican με τορτίγια και chilli con carne, μια αμερικάνικη με burger και το ιδιαίτερο mole από το Περού και ήταν όλες νόστιμες και έντονες. Ένα tip αν πάτε παρέα, είναι να τσεκάρετε και τις ποικιλίες mix grill aloha με μπόλικες margarita. Τώρα που ανέβηκαν οι θερμοκρασίες το bar βγάζει τραπεζάκια και έξω γύρω από ένα αυτοσχέδιο κήπο.

Με το καλημέρα… βράβευση για τις κορυφαίες γεύσεις του

Το Ci Aloha πήρε με το… καλημέρα τις θετικές κριτικές όσων το δοκίμασαν, εκτοξεύοντας την απήχησή του τόσο στην ευρύτερη περιοχή των Αχαρνών, Θρακομακεδόνων και Βαρυμπόμπης, όσο και εκτός “συνόρων”. Ο θεσμός των Best Greek Food Awards το κατέταξε ως ένα από τα κορυφαία mexican food της Αττικής, δίνοντάς του το Χρυσό Βραβείο Γεύσης!

Που θα βρείτε την επιχείρηση:

Περιοχή: Μενίδι Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Πάρνηθος 137, 136 75

Τηλ.: 210 240 29 02

Delivery: ΝΑΙ

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα: ΚΛΕΙΣΤΑ

Τρίτη – Πέμπτη: 12:00 μ.μ. – 00:00 π.μ.

Παρασκευή – Κυριακή: 12:00 μ.μ. – 00:30 π.μ.

Κατηγορία βράβευσης 2018: ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Facebook page: CI ALOHA


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ