Πιτσαρία Μαργαρίτα: Για τους νοσταλγούς της πίτσας όπως παλιά


Πιτσαρίες στην Ελλάδα έχουμε εκατοντάδες. Σαν την Πιτσαρία Μαργαρίτα όμως είναι ελάχιστες

Η Πιτσαρία Μαργαρίτα μετράει πάρα πολλά χρόνια στην όμορφη πλατεία της συμβολής των οδών Αγ. Νικολάου και Δολιανών στο Ίλιον. Οι παλαιοί το έχουν κάνει στέκι τους για τις γευστικές πίτσες αλλά και τα υπόλοιπα γευστικά πιάτα που σερβίρει η Μαργαρίτα και οι νεότεροι “ακολουθούν”, αφού θεωρείται ως ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης για να απολαύσει κάποιος την πίτσα του.

Ο Θανάσης κατάφερε και κράτησε “αναλλοίωτη” τη συνταγή πίτσας στο πέρασμα του χρόνου και αυτό είναι που τον κράτησε ψηλά στην προτίμηση του κόσμου.

Τις ζεστές μέρες του χρόνου, τα τραπεζοκαθίσματα της πλατείας γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο που θέλει να γευτεί παραδοσιακή πίτσα σε συνδυασμό με την ηρεμία του σημείου. Οικογένειες και παρέες κατακλύζουν από νωρίς το μαγαζί για να περάσουν ένα όμορφο βράδυ γεμάτο γνήσιες Ιταλικές γευστικές νότες.

Η Πιτσαρία Μαργαρίτα βραβεύτηκε το 2018 από το θεσμό των Best Greek Food Awards ως μια από τις κορυφαίες επιλογές σε ιταλική κουζίνα στην Αττική. Καθόλου τυχαία δεν ήταν η βράβευση, αφού η πιτσαρία του Θανάση έχει μόνο θετικές κριτικές στο διαδίκτυο από εκατοντάδες πελάτες που απολαμβάνουν την ίδια πίτσα για πολλά χρόνια.

Που θα βρείτε την επιχείρηση:

Περιοχή: Ίλιον Αττικής

Διεύθυνση: Αγ. Νικολάου 61 & Δολιανών 16, 131 22

Τηλ.: 210 26 14 448 – 210 26 11 751

Delivery: ΝΑΙ

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Κυριακή: 18:00 μ.μ. – 00:30 π.μ.

Κατηγορία βράβευσης 2018: ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Facebook page: Πιτσαρία Μαργαρίτα


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ