Serial Grillers: Σας συστήνουμε τους βραβευμένους “burger freaks” από το Νέο Ηράκλειο Αττικής


Έκανε το ντεμπούτο του πριν ενάμιση χρόνο και κατάφερε να κάνει τόσο θόρυβο που… τσίμπησε και Χρυσό βραβείο γεύσης

Το Serial Grillers είναι το νέο hot spot των βορείων προαστίων. Κάποιοι τους λένε και burger freaks, αφού στο μενού τους έχουν βάλει τα πιο περίεργα burger που κυκλοφορούν Παγκοσμίως.

Η ομάδα του Serial Grillers έχει πολύ όρεξη για τέχνη καθημερινά και ανακαλύπτει ολοένα και διαφορετικούς συνδυασμούς burger που δεν θα σε κάνουν να ρουτινιάσεις ποτέ. Φυσικά, αν δεν γουστάρεις να φας burger, έχει και hot dog που σου δημιουργεί ένα overdose γευστικής αδρεναλίνης.

Οι Serial Grillers ήρθαν και θα μείνουν

Γνώστες των burger, δημιουργούν συχνά νέους γευστικούς και πρωτότυπους συνδυασμούς που δύσκολα θα βρείτε στην Ελλάδα. Ξεχώρισε αμέσως για τα ποιοτικά κρέατα και υλικά που χρησιμοποιεί και αναδείχθηκε ως μια από τις κορυφαίες επιλογές γευστικής απόλαυσης σε Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση και Μαρούσι.

Το Serial Grillers βγάζει… κατά συρροήν λαχταριστές προτάσεις ζουμερού burger για κάθε γούστο και κάθε όρεξη

Ιδιαίτερες επιλογές όπως το Coca Cola Burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι και χειροποίητη σάλτσα coca cola, χορταστικές προτάσεις όπως το Hangover με τσένταρ, καραμελωμένα κρεμμύδια και χειροποίητη σάλτσα BBQ, μερακλίδικες όπως το Burger με μπιφτέκι προβατίνας, κρέμα φέτας και χειροποίητη σάλτσα ντομάτας, αλλά και vegan με χειροποίητο ρεβυθοκεφτέ συναποτελούν το πληθωρικό μενού.

Και κάπως έτσι και με αυτές τις γευστικές επιλογές, ήρθε και το Χρυσό Βραβείο Γεύσης από το θεσμό των Best Greek Food Awards σε χρόνο “dt”.

Οι τύποι είναι ξεκάθαρα Serial… grillers!

Που θα βρείτε την επιχείρηση:

Περιοχή: Νέο Ηράκλειο Αττικής

Διεύθυνση: Νεότητος 4, 141 22

Τηλ.: 210 28 500 04

Delivery: ΝΑΙ

Ωράριο λειτουργίας:

Τρίτη – Πέμπτη: 12:00 μ.μ. – 01:30 π.μ.

Παρασκευή – Σάββατο: 12:00 μ.μ. – 03:00 π.μ.

Κυριακή: 12:00 μ.μ. – 01:00 π.μ.

Δευτερα: ΚΛΕΙΣΤΑ

Κατηγορία βράβευσης 2018: BURGER FOOD

Facebook page: Serial Grillers


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ