ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Σας ευχαριστούμε για το νέο σας προεκλογικό σποτ.

Η ΝΔ “τρολάρει” τον ΣΥΡΙΖΑ που στο νέο του σποτ επέλεξε να προβάλει… Μητσοτάκη. Πολύ Μητσοτάκη.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΣΥΡΙΖΑ για τα προεκλογικά του σποτ. Μετά την γκάφα με τον Μεταξά και τον Πετσίτη, στο νέο του προβάλει τις προτάσεις μας», αναφέρουν πηγές της ΝΔ.

«Πράγματι, η ΝΔ θέλει οι νέοι μας να έχουν καλές δουλειές και να μην εξαρτώνται από επιδόματα, δεν θεωρεί 13η σύνταξη το προεκλογικό επίδομα Τσίπρα και θεωρεί ότι οι επιχειρήσεις αντί να εξοντώνονται με φόρους, πρέπει να δημιουργήσουν νέο πλούτο και να τον μοιράζονται δίκαια με τους εργαζομένους τους. Τα ίδια ακριβώς επιθυμούν και οι πολίτες που στις 26 Μαΐου θα δώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ την απάντηση που του αξίζει, στέλνοντας τον κ. Τσίπρα σε διακοπές διαρκείας», καταλήγει η ΝΔ.

Αφορμή για το σχόλιο της ΝΔ αποτέλεσε το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Ένα σποτ που είναι πιό προσεγμένο από το πρώτο -που είχε αποσυρθεί όπως όπως, καθώς περιελάμβανε τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά και τον φοίνικα της 21ης Απριλίου– και έχει Μητσοτάκη, πολύ Μητσοτάκη. Τουλάχιστον στη μισή του διάρκεια «πρωταγωνιστής» είναι ο Πρόεδρος της ΝΔ,  αφού ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τονίσει τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη, για τις οποίες τον κατηγορεί πως θέλει επιστροφή στην εποχή των Μνημονίων.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ