Ντε Ρόσι: Αποχαιρετιστήριο μήνυμα από Μανωλά στον αρχηγό της Ρόμα


Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ετοιμάζεται για την αποχώρηση του από τα γήπεδα και ο Κώστας Μανωλάς πόσταρε ένα… αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αρχηγό της Ρόμα.

Ο 35χρονος Ντανιέλε Ντε Ρόσι ανακοίνωσε πως η φετινή σεζόν θα είναι και τελικά η τελευταία στη σπουδαία διαδρομή του με τη Ρόμα (σ.σ. δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα), αφού θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο “καπιτάνο” αποχωρεί από τη Ρόμα μετά από 18 χρόνια (!), με τον Κώστα Μανωλά να ποστάρει ένα… αποχαιρετιστήριο μήνυμα αγάπης στον Ντε Ρόσι, μέσω της προσωπικής του σελίδες στο Instagram.

«Ένας αρχηγός μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο! Αληθινός πρωταθλητής!! Σε ευχαριστώ για όλα Ντανιέλε ήταν τιμή για μένα να μοιράζομαι τα αποδυτήρια για 5 χρόνια με σένα!! Θα λείψεις σε όλους!

Δημοσιεύω τη φωτογραφία της πιο ωραίας βραδιάς μας με τη φανέλα της Ρόμα! Σε αγαπώ αρχηγέ!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μανωλάς.

View this post on Instagram

Un capitano dentro e fuori dal campo! campione vero !! Grazie di tutto Daniele e stato un onore condividere lo spogliatoio per 5 anni con te !! Mancherai a tutti! ! Metto la foto di più bella serata nostra con la maglia de la Roma! Te voglio bene capitano!

A post shared by Kostasmanolas (@kostasmanolas44) on


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ