Δημοτικές εκλογές 2019: Μαζικό “άκυρο” στον ΣΥΡΙΖΑ από υποψηφίους που… πήραν τη στήριξή του

Ολοένα και περισσότεροι υποψήφιοι στις Δημοτικές εκλογές “πετούν” από πάνω τους την στήριξη που δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ προς το πρόσωπό τους!

Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να ανακοινώσει το ποιους υποψηφίους υποστηρίζει σε Δήμους και Περιφέρειες, φαίνεται πως… έχει προκαλέσει τελικά «πονοκέφαλο» στην Κουμουνδούρου.

Κι αυτό γιατί διάφοροι υποψήφιοι αρνούνται το «χρίσμα», με τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα να δηλώνουν πως δεν θα ακολουθήσουν τη γραμμή! Συνεχίζεται το… «απεταξάμην τον ΣΥΡΙΖΑ»

Το «κύμα» άρνησης του χρίσματος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίστηκε και σήμερα. Ο συνδυασμός «#Ενωμένο Μαρούσι», υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος, με αφορμή ανακοινώσεις και δημοσιεύματα περί υποστήριξης δήλωσε πως δεν θέλει κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Καραμέρος τονίζει ότι ο συνδυασμός συστάθηκε και πορεύεται ανεξάρτητα από κόμματα και ιδεολογικές αφετηρίες, γεγονός που αποδεικνύεται με το πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο. Επισημαίνει δε: « σεβόμαστε την πολιτική ταυτότητα όλων, δε διεκδικήσαμε, δε θέλουμε και δεν έχουμε χρίσμα από κανέναν. Θέλουμε την υποστήριξη των δημοτών. Η αγωνία των κομματικών επιτελείων να απλώσουν τα δίχτυα τους στο Μαρούσι δεν μας αφορά. Συνεχίζουμε να απευθυνόμαστε σε όλους»

Ο κ Καραμέρος καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν για την πόλη τους «αφήνοντας τις κομματικές τους ταυτότητες στο συρτάρι», καθώς «δεν υπάρχουν αριστερά ή δεξιά προβλήματα» και με την επισήμανση ότι «το βράδυ των δημοτικών εκλογών δεν θα υπάρχει κομματικό χρώμα δίπλα στο #Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο».«Άκυρο» από τον υποψήφιο στην Ραφήνα

Το ίδιο έπραξε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου ΕΥάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος μάλιστα δήλωσε την έκπληξή του για την στήριξη, αφού όπως αναφέρει δεν υπήρξε καμία συννενόηση.

Επισημαίνει ακόμα ότι όποιος επιθυμεί πολιτική ταμπέλα μπορεί να την αναζητήσει σε άλλο αυτοδιοικητικό συνδυασμό. Ο συνδυασμός του οποίου έχει την τιμή να είμαι επικεφαλής παραμένει ανεξάρτητος, πολυσυλλεκτικός και προφανώς ζητά στήριξη μόνο από τους πολίτες.

Προσέθεσε πως όποια προσπάθεια καπηλείας της προσπάθειας του συνδυασμού του θα πέσει στο κενό και οι συμπολίτες του γνωρίζουν ότι δε συμμετέχει σε τέτοια παιχνίδια.«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την στήριξη»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υποψήφιος για τον Δήμο Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως «Δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο φέρουν την παράταξή μας « ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» να στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου.

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι ο « ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» είναι μια αυτοδιοικητική παράταξη, πλήρως ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική. Ως εκ τούτου διαψεύδουμε κατηγορηματικά, όποιο ή όποια κόμματα δηλώνουν ή δηλώσουν στήριξη.

Εμείς επιζητούμε και επιδιώκουμε μόνον τη στήριξη της κοινωνίας των πολιτών.»

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here