Eurovision 2019: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές του διαγωνισμού


Eurovision 2019: Ο πρώτος ημιτελικός του 64ου διαγωνισμός της Eurovision είναι προ των πυλών.

Ελλάδα και Κύπρος εμφανίζονται σε λίγη ώρα στη σκηνή του International Covention Center (ICC) στο Ισραήλ και είναι έτοιμες για θέση στον τελικό.

Μέχρι τις εμφανίσεις τους, όμως πάμε να γνωρίσουμε ποιοι είναι οι τέσσερις παρουσιαστές της βραδιάς, Bar Refaeli, Erez Tal, Assi Azar και Lucy Ayoub.

Ο Ερέζ Ταλ (πραγματικό όνομα Ερέζ Μπέν-Τουλίλα, είναι Ισραηλινός ηθοποιός και παρουσιαστής. Ο Ερέζ γεννήθηκε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ από εβραίους γονείς. Ο πατέρας του Aharon Ben-Tulila μετανάστευσε από την Αλγερία, ενώ η μητέρα του Edna γεννήθηκε στο Ισραήλ. Η οικογένειά του έχει υιοθετήσει το εβραϊκό επώνυμό της στο “Tal”, όταν ήταν τεσσάρων ετών. ο πρώτο του πρόγραμμα που ήταν και δημοφιλές ήταν το Ma Yesh; (“Τι γίνεται;”), που μεταδίδεται στο Galatz, το Ισραήλ IDF Radio, όπου ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Avri Gilad.

Ο Tal και ο Gilad συνδιοργάνωσαν την τηλεοπτική εκπομπή Ha”olam Ha”erev στις αρχές της δεκαετίας του 1990, που μεταδόθηκε στο τότε πειραματικό κανάλι 2.
Το 2008 φιλοξένησε την ισραηλινή εκδοχή της εκπομπής Big Brother, που ονομάζεται HaAh HaGadol.

Ο Ταλ συμμετέχει επίσης σε προγράμματα κωμωδίας: Μόνο στο Ισραήλ, το οποίο δημιούργησε απέναντι από την Orna Banai, και το Night Club με τη Maya Dagan και άλλους. Εισήγαγε πολλούς κωμικούς σε ευρύτερα ακροατήρια, κυρίως τον Assi Azar ο οποίος φιλοξένησε μαζί του την επιτυχημένη μορφή της πραγματικότητας HaAch HaGadol και ο Guri Alfi που έδρασε σε πολλές κωμωδίες όπως το Shiduray Ha”mahapecha (The Revolution Broadcast).
Ο Tal ήταν ένας από τους Ισραηλινούς σχολιαστές (παράλληλα με τον Idit Hershkowitz) για τον τελικό του διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2018, η πρώτη φορά που η χώρα έστειλε σχολιαστές για τη Eurovision, μετα από τον Daniel Pe”er το 1993.
Στις 25 Ιανουαρίου 2019 ανακοινώθηκε ότι ο Tal θα παρουσιάσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ μαζί με τους Bar Refaeli, Assi Azar και Lucy Ayoub.

Ο Ασσί Αζάρ είναι Ισραηλινός τηλεοπτικός παρουσιαστής. Συμπαρουσιάζει το Big Brother – Israel με τον Ερέζ Ταλ από το 2015 και το The Next Star με την Rotem Sela. Ο Αζάρ θα συμπαρουσιάσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ.

Στις 25 Ιανουαρίου 2019, ανακοινώθηκε ότι θα παρουσιάσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ μαζί με τους Λούσι Αγιούμπ, Ερέζ Ταλ και Μπαρ Ρεφαέλι. Αργότερα αναφέρθηκε ότι ο Ταλ και η Ρεφαέλι θα είναι οι κύριοι παρουσιαστές, ενώ οι Αζάρ και Αγιούμπ θα είναι οι παρουσιαστές του green room.

Η Λούσι Αγιούμπ είναι Ισραηλινή τηλεοπτική και ραδιοφωνική παρουσιάστρια. Η Αγιούμπ θα παρουσιάσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2019 με τους Ασσί Αζάρ, Ερέζ Ταλ και Μπαρ Ρεφαέλι.

Η Ayoub γεννήθηκε στη Χάιφα του Ισραήλ. Οι γονείς της είναι ένας αραβο-χριστιανός πατέρας και μια εβραϊκή μητέρα Ashkenazi που μετατράπηκε στο χριστιανισμό στο γάμο της.

Η πατρική της γιαγιά ήταν κόρη των Παλαιστίνιων προσφύγων που διέφυγαν στο Λίβανο κατά τον Αραβοϊσραηλινό πόλεμο του 1948, ενώ έμεινε σε ένα μοναστήρι στο Ισραήλ και αργότερα υιοθετήθηκε από μια ευημερούσα αραβο-χριστιανική κυρία Lucy Khayat. Οι μητέρες παππούδες της ήταν επιζώντες του Ολοκαυτώματος: ο μητρικός παππούς της βρισκόταν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και αρνήθηκε να μιλήσει για την εμπειρία μετά τον πόλεμο, ενώ η ξανθιά και γαλαζοπράσινη γιαγιά της μητέρας της από τη Ρουμανία επέζησε με θαυμασμό μεταξύ των αντάρτων ως παιδί. Το 2016, έγινε διάσημη όταν διάβασε πολλά κομμάτια της ποίησής της στο πλαίσιο του διαγωνισμού ποίησης Slam Israel.

Η Bar Refaeli είναι ισραηλινή σούπερ μοντέλο, παρουσιάστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Θεωρείται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα που προέρχονται από το Ισραήλ.

Ακριβοπληρωμένη και με πλούσια καριέρα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ