Σάμαρης: “Παραμένω άλλα τέσσερα χρόνια στο σπίτι μου”


Ο Ανδρέας Σάμαρης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το 2023 κι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του πορτογαλικού συλλόγου.

Την ικανοποίηση του για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπενφίκα εξέφρασε ο Ανδρέας Σάμαρης. Ο διεθνής Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023 κι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μετά τις υπογραφές.

«Θα παραμείνω άλλα τέσσερα χρόνια στο σπίτι μου. Από τότε που βρίσκομαι εδώ δεν έχασα ποτέ τη χαρά μου και να πηγαίνω καθημερινά στις προπονήσεις, κάτι που είναι ανεκτίμητο. Επιθυμία μου ήταν να μείνω στην Μπενφίκα, ήταν εύκολη απόφαση και αυτό περίμενα μέχρι να έρθουμε σε συμφωνία. Είμαστε όλοι χαρούμενοι», τόνισε ο Σάμαρης.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας μέσος μίλησε για τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Μπενφίκα το 2014. «Έπαιζα στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Πορτογαλίας, όπου συνεχίζω να κερδίζω τίτλους. Ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία και θα συνεχίσω σε αυτή την κατεύθυνση, κάνοντας τους οπαδούς μας χαρούμενους», πρόσθεσε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ