Eurovision 2019: Ο Καπουτζίδης προβλέπει ποια τραγούδια θα πάνε καλά στον τελικό και θα εκπλαγείτε!


Eurovision 2019: Ο Γιώργος Καπουτζίδης ο όποιος είναι o εκφωνητής της φετινής Eurovision μαζί με τη Μαρία Κοζάκου προέβλεψε στην Ελένη Μενεγάκη ποια τραγούδια θα μας απασχολήσουν στον τελικό της Eurovision!

O Γιώργος σε τηλεφωνική επικοινωνία στην «Ελένη» αφού αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου, στη συνέχεια δεν δίστασε να πει την γνώμη του για τα τραγούδια και τις εμφανίσεις των άλλων χωρών!

Ο Γιώργος είπε στην Ελένη: «Θέλω να αφήσω την Ελλάδα και τη Κύπρο έξω από τα προγνωστικά και να πω ότι η Ισλανδία και η Αυστραλία είναι δυο χώρες που θα μας απασχολήσουν πάρα πολύ στον τελικό. Είναι δυο πάρα πολύ ξεχωριστά θεάματα, οι Ισλανδοί είναι οι Hatari, έχουν μια ολόκληρη παράσταση με τα δερμάτινα, τα ρούχα και όλα αυτά, είναι πολύ δυνατό αυτό σαν θέαμα, σε κάποιους θα αρέσει πάρα πολύ και θα το ψηφίσουν, σε κάποιους πάλι όχι, πάντως σίγουρα δε το ξεχνάς. Το τραγούδι της Αυστραλίας δεν μου αρέσει, έχεις όμως εξαιρετική φωνή και το θέαμα που παρουσιάζουν στη σκηνή είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχω δει στο διαγωνισμό τραγουδιού.»

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ