«Μια Απίθανη Σχέση»: H Σαρλίζ Θερόν ερωτεύεται τον Σεθ Ρόγκεν στην κωμωδία του καλοκαιριού


Οι παραγωγοί των «Ανυπόφοροι Γείτονες» και «Με την Πρώτη» επιστρέφουν με ένα δίδυμο φωτιά στην ταινία που πολλοί περιγράφουν ως την κωμωδία του καλοκαιριού

Είναι όμορφη, έξυπνη, δυναμική και πιθανότατα η επόμενη Πρόεδρος των ΗΠΑ. Το όνομά της… Σαρλίζ Θερόν! Ο νέος ρόλος της πανέμορφης σταρ στην ξεκαρδιστική κομεντί «Μια Απίθανη Σχέση» της πάει «γάντι» αφού η προσωπικότητα, η καριέρα αλλά και η κοινωνική/ακτιβιστική της δράση έχουν αποδείξει πως η Θερόν είναι το απόλυτο σύμβολο ανεξαρτησίας και αυτοπραγμάτωσης, η επιτομή της σύγχρονης γυναίκας, μιας γυναίκας που θα μπορούσε άνετα να γίνει -γιατί όχι;- η νέα πλανητάρχης!

Σε έναν 100% κωμικό ρόλο που απογειώνει με το αστείρευτο χιούμορ και το μοναδικό ταπεραμέντο της, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φέρνει τα πάνω-κάτω σε όλα όσα ξέραμε, αφού το πρωί είναι μια σικ υποψήφια Πρόεδρος και το βράδυ … party animal! Κι αυτό γιατί στον δρόμο για την προεδρία, η ξανθιά κυρία του Λευκού Οίκου θα ερωτευτεί τον κάφρο της καρδιάς μας Σεθ Ρόγκεν (Superbad) και μια απίθανη σχέση θα ξεκινήσει. Απίθανη αλλά όχι αδύνατη -κι αυτό είναι το σπουδαίο μήνυμα της ταινίας!

Το απροσδόκητο ρομάντζο θα πυροδοτηθεί όταν η Σάρλοτ Φιλντ (Θερόν) συναντήσει τυχαία τον Φρεντ Φλάρσκι (Ρόγκεν), έναν γκαφατζή αλλά χαριτωμένο κειμενογράφο πολιτικών λόγων. Η συνάντησή τους θα ξυπνήσει τις αναμνήσεις τους παρελθόντος, αφού η Σάρλοτ ήταν η baby sitter και ο πρώτος έρωτας του Φρεντ. Και ως γνωστόν, ο πρώτος έρωτας δεν ξεχνιέται εύκολα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την απόλυτη γυναίκα! Η ανεμελιά και το χιούμορ του Φρεντ θα τη γοητεύσουν και θα τον προσλάβει για να δώσει λίγη ζωντάνια στις προεκλογικές της ομιλίες. Μια όχι και τόσο καλή ιδέα αφού μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένα αστείο και επεισοδιακό ειδύλλιο που ίσως τινάξει την προεκλογική της καμπάνια στον αέρα!

Φαινομενικά αταίριαστοι αλλά με μια χημεία που τσακίζει κόκαλα, Θερόν και Ρόγκεν είναι το απόλυτο δίδυμο σε αυτή φρέσκια και σύγχρονη κωμωδία που μας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο (Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Αργεντινή, Ιαπωνία, Φιλιππίνες), μέσα από υπέροχα κάδρα και ζηλευτές εικόνες που έχει επιμεληθεί ο μετρ της φωτογραφίας Ιβ Μελανζέ (Dallas Buyer’s Club, Big Little Lies, Αιχμηρά Αντικείμενα κ.ά.).

Ο έρωτας δεν έχει λογική στην απίθανη αυτή ρομαντική κωμωδία που εγκαινιάζει με τον καλύτερο τρόπο το άνοιγμα των θερινών σινεμά! Μην τη χάσετε!

16 Μαΐου στους κινηματογράφους από την ODEON
Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ