Μετά τα μεσάνυχτα: Η Πόπη Τσαπανίδου εξομολογείται τα πάντα στην Ελεονώρα Μελέτη


Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία εξομολογείται τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της και εξηγεί πώς τις ξεπέρασε.

Περιγράφει πώς είναι να μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά, καθώς έχασε τον σύζυγό της ενώ ήταν μόλις 3,5 μηνών έγκυος σε δίδυμα και αποκαλύπτει ότι σε ηλικία μόλις 14 ετών «έχασε» την 12χρονη αδελφή της. Ακόμη, μιλά για την αγάπη της στην τηλεόραση και εξηγεί ότι παρόλα αυτά δεν της λείπει καθόλου. Συγκινείται όταν αναφέρεται στον θάνατο του πατέρα της αλλά και στις τρεις κόρες της, ενώ για πρώτη φορά παρουσιάζει τα επόμενα σχέδια της: πού θέλει να αφιερώσει πλέον τον χρόνο και την ενέργειά της;

Αμέσως μετά, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου δίνει μια άκρως προσωπική συνέντευξη. Μιλά για την εγκυμοσύνη που δεν ολοκλήρωσε ποτέ, για το σύμφωνο συμβίωσης που έχει υπογράψει με τον κατά 24 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της, για τους παράξενους όρους που αναφέρονται σε αυτό σε περίπτωση που αποκτήσουν μαζί παιδί αλλά και στις πιέσεις που δέχεται από τους συνεργάτες της για να κάνει μπότοξ! Εξηγεί για ποιο λόγο «ξυρίστηκε» μπροστά στις κάμερες, ενώ κάνει την αυτοκριτική της σε έναν απολογισμό της θητείας της ως περιφερειάρχης.

Τέλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός μοιράζεται στιγμές φτώχειας και πείνας από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Αναφέρεται στη μητέρα του, η οποία μετά από μία μεγάλη στεναχώρια έχασε την όρασή της. Θυμάται τα χρόνια του αθλητισμού και περιγράφει πώς από κλητήρας έγινε διευθυντικό στέλεχος σε τράπεζα, για να τον κερδίσει τελικά η πολιτική. Κλείνοντας, ευχαριστεί δημόσια τη σύζυγό του που, όπως ο ίδιος δηλώνει, τον ανέχεται τόσα χρόνια.

«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:15

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ