Ολυμπιακός: “Καταστρατηγήσατε την αθλητική νομοθεσία, θα κινηθούμε νομικά”


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλει τον ΕΣΑΚΕ, για παράβαση διατάξεων του αθλητικού νόμου και καταστρατήγηση της αθλητικής νομοθεσίας και προαναγγέλει πως θα κινηθεί νομικά κατά φυσικών και νομικών προσώπων για την επικύρωση της βαθμολογίας.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός στρέφεται εναντίον του ΕΣΑΚΕ, που προχώρησε στην επικύρωση της βαθμολογίας της Α1 Ανδρών, τη στιγμή που εκκρεμεί η εκδίκαση της «ερυθρόλευκης» προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ και τονίζει πως θα κινηθεί νομικά κατά φυσικών και νομικών προσώπων.

Η ανακοίνωση των “ερυθρόλευκων”

“Με τη σημερινή του απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Α.Κ.Ε προχώρησε, κατά παράβαση των διατάξεων του αθλητικού Ν. 2725/1999, στην επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης του Πρωταθλήματος, ενόσω εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής μας στο Α.Σ.Ε.Α.Δ.

Αποχώρησε ο Ολυμπιακός! «Δεν θα πάρουμε μέρος σε πραξικόπημα» – Ξεκινάνε τα πλέι οφ

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός αρνείται να νομιμοποιήσει οποιαδήποτε διαδικασία, η οποία καταστρατηγεί την αθλητική νομοθεσία και δηλώνουμε ότι πρόκειται να στραφούμε νομικά εναντίον κάθε αρμοδίου νομικού και φυσικού προσώπου που συνέδραμε στη λήψη της εν λόγω απόφασης.”


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ