Δεν φαντάζεστε ποιοι Έλληνες «μαλλιοτραβιούνται» στο Facebook (photos)

«Πόλεμος» στο Facebook!

Φαίνεται πως μόλις άνοιξε μια νέα ιντερνετική κόντρα.
Ο βετεράνος δημοσιογράφος και βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, εξέφρασε μέσω facebook το παράπονό του για τον Νίκο Ξανθόπουλο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ζήτησε από τον ηθοποιό μια συνέντευξη κι εκείνος του απάντησε ότι πλέον είναι αγρότης.
«Έκανα νύξη στον Νίκο Ξανθόπουλο για μια συνεντευξούλα μου το έκοψε:
“Δεν είμαι πια ηθοποιός, αλλά αγρότης”. Κι όμως, ρε Νικόλα, επειδή σε ξέρω από τότε που στο πανεπιστήμιό σου είχε τα βιβλία… Και από τότε που βάδιζες με σκοπό (στο πεπρωμένο σου) να γίνεις παιδί του λαού… Θέλω μια απάντηση: Το διαφορά έχει το «παιδί του λαού» από «παιδεία του λαού;»
Λίγο μετά, τη σκυτάλη πήρε η ηθοποιός και σύζυγος του σκηνοθέτη Φίλιππα Φυλακτού, Πάρη Λεβέντη, η οποία σχολιάζοντας όσα έγραψε ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος μίλησε με σκληρά λόγια για τον Νίκο Ξανθόπουλο.

«Μην προβληματίζεσαι με τον αγρότη… Έχει τόσο πολύ αλλάξει, που είχε πει στην κόρη μου πριν από λίγα χρόνια ότι δεν ξέρει ποια είμαι! Η πρώτη ταινία του ως πρωταγωνιστής ήταν “Η ζωή μου αρχίζει με σένα” και τον ρόλο τον πήρε γιατί τον προτίμησα από τον Ανδρέα Μπάρκουλη. “Να βοηθήσουμε τους νέους”, είπα στον σκηνοθέτη άντρα μου. Εγώ ήμουν η παραγωγός της ταινίας. Τι περιμένεις από ανθρώπους που παίζουν ρόλους φαντασίας και στη ζωή», κατέληξε.

Τα σχόλια των followers, όπως ήταν φυσικό, «έπεσαν βροχή».

«Λάσπη, ντροπή σας… Δεν το πιστεύω…», σχολίασε ο Νίκος Ξανθόπουλος.
Τότε τον λόγο πήρε πάλι ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, ο οποίος με συμβιβαστική πλέον διάθεση έγραψε μεταξύ άλλων:
«Σε θεωρώ ταλαντούχο ηθοποιό, που ξεκίνησες ως ζεν πρεμιέ, κατά πολύ καλύτερος από μεγάλα ονόματα τότε… Αν δεν είχες τυποποιηθεί ως παιδί του λαού θα είχες διαπρέψει σε μεγάλους ρόλους στο θέατρο… Παραμένεις αγαπημένο πρόσωπο άξιος καλλιτέχνης και άνθρωπος με ήθος».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here