Ολυμπιακός: Για αυτό έφυγαν οι Αγγελλόπουλοι από τον ΕΣΑΚΕ.

Από τον Ολυμπιακό κατηγορούν τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο για “καλά οργανωμένο σχέδιο” και εξηγούν τους λόγους που έφεραν τους αδερφούς Αγγελόπουλους στο… αμήν, ώστε να αποχωρήσουν στη μέση της συνάντησης.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έφυγαν εκνευρισμένοι από το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, πριν καν αυτό ολοκληρωθεί, όντας έξαλλοι με τις κινήσεις του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, τον οποίο και κατηγορούν για μία σειρά από παρασπονδίες.

Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός μάλιστα, εξήγησαν αναλυτικά τι συνέβη στη συνεδρίαση και τους λόγους που οδήγησαν τους ιδιοκτήτες του σε πρόωρη αποχώρηση από τη διαδικασία. Από την πλευρά του Ολυμπιακού αναφέρουν τα εξής:

«Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος έθεσε το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας ξαφνικά κι αφού πρώτα είχε συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης. Δεν περίμενε καν να συζητηθεί το θέμα της διαιτησίας, της κεντρικής διαχείρισης και της βίας. Ήταν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο. Και το έθεσε ως θέμα χωρίς να υπάρχει καν στην πρόσκληση του Δ.Σ.

Ανακοίνωσε λοιπόν την έναρξη των playoffs ο Γαλατσόπουλος και έγινε «έκρηξη» από τον Ολυμπιακό. Πως θα γίνει αυτό χωρίς την επικύρωση της βαθμολογίας; Και όταν τοποθετήθηκε η Νομική Σύμβουλος κυρία Γονιδάκη που άλλαξε την απόφαση της σε λίγες μέρες στο 100% είχαμε τη νέα έκρηξη του Γιώργου Αγγελόπουλου προς τα μέλη του Δ.Σ. και λίγα λεπτά πριν αποχωρήσει η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού».

Σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε:

«Σας λέμε για ξένους διαιτητές μας λέτε ότι δεν μπορούμε λόγω νόμων και κανονισμών, αλλά τώρα που εμείς θέλουμε τη νομιμότητα και έχουμε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ εσείς λέτε ότι δεν ισχύει. Δηλαδή θέλετε νομιμότητα αλά καρτ; Αυτό είναι πραξικόπημα. Μήπως θέλετε του χρόνου να καταργήσουμε και το ΑΣΕΑΔ όπως ακούστηκε πριν από κάποιον εδώ μέσα; Αποφασίστε τι θέλετε; Νομιμότητα όποτε σας συμφέρει;».

Αξίζει να αναφέρουμε πως από τον Ολυμπιακό προσθέτουν ότι:

«Λίγο πριν από τη συγκεκριμένη συζήτηση, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είχε παραδεχθεί ότι έστειλε έγγραφο στο ΑΣΕΑΔ για να βγάλει γρήγορα απόφαση χωρίς όμως να έχει πάρει κάποια έγκριση από τις ομάδες στο προηγούμενο Δ.Σ. Και φυσικά αυτό το έγγραφο που έστειλε δεν το είχε μοιράσει ποτέ στις ομάδες ως όφειλε.

Επίσης δεν υπήρξε διαφάνεια όπως και όταν παραδέχθηκε ότι έχει ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΟΚ και είπε ότι είναι θετικός για 16 ομάδες, αλλά όταν στο προηγούμενο Δ.Σ. του είχε ζητήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος να μιλήσει με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για ξένους διαιτητές αυτός είπε ότι δεν νομιμοποιείται. Κι εδώ αλα κάρτ λειτούργησε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here