Το Bollywood στην Καβάλα – Τι λένε οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Die Tomorrow»


Το Bollywood επέλεξε για άλλη μία φορά την Ελλάδα για γυρίσματα ταινίας.

Αυτήν την φορά την πανέμορφη πόλη της Καβάλας αλλά και την Θάσο, όπου γυρίστηκε η ταινία «Die Tomorrow».

Τα γυρίσματα κράτησαν 4 εβδομάδες.

Η υπόθεση της ταινίας αφορά έναν νεαρό που σκέφτεται να εγκαταλείψει τη ζωή. Μέσα στην απελπισία του και ενώ σκέφτεται να αυτοκτονήσει ο πρωταγωνιστής γνωρίζει μια νεαρή γυναίκα η οποία του υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει να έχει έναν ανώδυνο θάνατο.

Η μόνη προϋπόθεση που του θέτει εκείνη είναι.. να πεθάνει αύριο. Ο νεαρός συμφωνεί και δέχεται να την πληρώσει, δίνοντας της διορία μια εβδομάδα.

Εκείνη την εβδομάδα όμως, που την περνούν μαζί στην Καβάλα, ο νεαρός συνειδητοποιεί πόσο όμορφη είναι η ζωή και βρίσκει ένα λόγο για να συνεχίσει να ζει, εγκαταλείποντας το ζοφερά του σχέδια.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί το διάσημο καλλιτεχνικό ζευγάρι του Bollywood, ο ανερχόμενος ηθοποιός Ρισέπ Τσουχά και η πρώην Μις Ινδία, Κασμίρα Σαχ, η οποία υπογράφει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή.

Η ταινία συμμετέχει στο Φεστιβάλ των Καννών, έχει ήδη μεταγλωττιστεί στα αγγλικά και στα ελληνικά και η παγκόσμια διανομή της ξεκινά αμέσως μετά το μεγάλο φεστιβάλ.

Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στον ιστορικό χώρο της Ταινιοθήκης της Ελλάδος στην Αθήνα, με την πρωταγωνίστρια και παραγωγό του «Die Tomorrow», Kashmera Shah.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ