Αποκάλυψε στον Αρναούτογλου: «Έκανα ναρκωτικά από τα 15. Δεν το είχαν καταλάβει οι γονείς μου» (Vid)


Βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον εθισμό του στα ναρκωτικά από την ηλικία των 15 ετών.

Περιέγραψε τη μάχη που έδωσε επί πέντε χρόνια μέχρι να καταφέρει να σταθεί νικητής και άφησε άφωνο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα είπε: «Έκανα ναρκωτικά από 15 μέχρι 25. Μέχρι τα 15 μου ήμουν από τους καλύτερους μαθητές. Ξαφνικά σαν να έγινε μια έκρηξη μέσα μου, είχα τάσεις φύγεις από το σπίτι μου. Δεν ξέρω γιατί. Έτσι ξυπνούσα. Δεν αισθανόμουν πως μου έλειπε κάτι, έπαιρνα αγάπη από το σπίτι. Εγώ είχα εθισμένη προσωπικότητα, έτσι λέγεται. Είναι στο DNA, είναι διαταραχή στην οποία στην Αγγλία με μαγνητικούς τομογράφους έχει αποδειχτεί πως τα κέντρα ευχαρίστησης ενός τέτοιου ανθρώπου δεν είναι τα ίδια. Εγώ το βιώνω ακόμη και τώρα που είμαι 21 χρόνια καθαρός.»!

Και τόνισε: Πρώτη φορά ήμουν 15, πίναμε βενζίνες. Ήμασταν από τα παιδιά που πηγαίναμε στις τουαλέτες και καπνίζαμε. Όταν ήπια για πρώτη φορά ηρωίνη ήταν για μένα αποκαλυπτικό. Νόμιζα πως αυτό το ναρκωτικό βγήκε για μένα. Μου πήρε όλο το πρόβλημα. Ήμουν 16 χρονών. Οι γονείς μου το κατάλαβαν στο πρώτο μου κακούργημα, στο πρώτο μου δικαστήριο. Ήμουν επτά χρόνια σε χρήση. Δεν το είχαν καταλάβει οι γονείς μου. Μόνο η μάνα μου κάποια πράγματα, ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχα χάσει την όρεξή μου για ζωή. Μου έλεγαν να φύγω από το σπίτι. Η μάνα μου δεν με ήθελε στο σπίτι, όταν έβρισκε ναρκωτικά φώναζε την αστυνομία. Ήταν απέναντι μου και να είναι καλά. Είμαι ευγνώμων στη μητέρα μου. Αν δεν θες να συμμετέχεις στον θάνατο του παιδιού σου, έξω. Πρέπει οι γονείς να μπουν απέναντι. Είναι η μοναδική λύση. Πρέπει οι γονείς να βάλουν όρια»

Δείτε ποιος προέβη σε αυτές τις αποκαλύψεις στο βίντεο που ακολουθεί!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ