Δήλωση – ΣΟΚ του serial killer: «Τι 7 φορές ισόβια, τι 17 – Δεν έκανα άλλους φόνους» (vid)


Προς το τέλος οδεύουν οι έρευνες της κυπριακής Αστυνομίας για τους πολλαπλούς φόνους του 35χρονου serial killer, ο οποίος προέβη σε μια ακόμη δήλωση – σοκ, στο πλαίσιο νέας κατάθεσής του.

Ο 35χρονος εμμένει στη θέση του ότι δεν έχει διαπράξει άλλες δολοφονίες, πέρα από τις επτά που έχει ήδη ομολογήσει και έχουν εξιχνιάσει οι Αρχές.

Μάλιστα ο ίδιος ο 35χρονος σύμφωνα με το philenews.com, ανέφερε στα απανωτά ερωτήματα αν σκότωσε και άλλες γυναίκες: «τι εφτά ισόβια τι 17, αφού δεν διέπραξα άλλους, κατάφερα να το ελέγξω».

Κατηγορίες για 7 φόνους και ένα βιασμό θα απαγγελθούν στον serial killer

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», στην αρχή της προσεχούς εβδομάδας η Αστυνομία θα προχωρήσει και θα καταχωρίσει υπόθεση που θα αφορά τους εφτά φόνους και τον βιασμό 19χρονης, ασχέτως αν δεν έχουν εντοπιστεί τα πτώματα της Μαρικάρ Βαλντέζ, 29 ετών, από τις Φιλιππίνες και της 6χρονης Σιέρρα Γκράτζε, κόρη της επίσης δολοφονηθείσας Μαίρη Ρόουζ.

Παρά τις ελάχιστες πιθανότητες που, πλέον, υπάρχουν αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι για ανθρωπιστικούς λόγους θα συνεχιστούν οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη και στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο προς εντοπισμό των δύο πτωμάτων που, όπως ομολόγησε ο 35χρονος serial killer, πέταξε μετά τη δολοφονία τους.

Δεμένη με τσιμεντομπλόκ η 6χρονη Σιέρρα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως τόσο με τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη, αλλά και με το πτώμα της 6χρονης Σιέρρα στη Λίμνη Μεμή στον Ξυλιάτο.

Όπως μεταδίδει το sigmalive.com, η βαλίτσα στην οποία ο 35χρονος ύποπτος τοποθέτησε τη Μαρικάρ Βαλντέζ είναι πλαστική και είναι αγορασμένη από συγκεκριμένο χώρο. Οι άλλες δυο βαλίτσες δεν ήταν πλαστικές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκφράζονται φόβοι ότι η βαλίτσα ενδεχομένως να θάφτηκε κάτω απ’ τη λάσπη ή ακόμη να βρίσκεται στο μέσο της λίμνης, εκεί δηλαδή όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο βάθος της λίμνης (περί τα 20 μέτρα).

Ο εντοπισμός του τσιμεντομπλόκ οδηγεί τις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου, η 6χρονη Σιέρρα είναι τυλιγμένη σε σεντόνι, το οποίο ακολούθως το έδεσε και πάνω του έβαλε τσιμεντομπλόκ, προκειμένου το άτυχο παιδί να οδηγηθεί στον πάτο της λίμνης. Καταγράφεται δηλαδή η ίδια τακτική, όπως και στα πτώματα που είχε πετάξει στην Κόκκινη Λίμνη, τις οποίες, αφού τοποθέτησε αρχικά σε ταξιδιωτικές βαλίτσες, ακολούθως έδεσε πάνω τους τσιμεντομπλόκ.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ