Eurovision 2019: Συμβαίνει τώρα: Ο φακός στα καμαρίνια Ντούσκα-Τάμτα λίγο πριν την έναρξη (photos)


Eurovision 2019: Αναβρασμός, άγχος και αγωνία επικρατούν στα παρασκήνια του Εκθεσιακού κέντρου του Τελ Αβίβ αυτή την ώρα μιας και όλοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στον μεγάλο τελικό απόψε, ετοιμάζονται για τη μεγάλη στιγμή που θα βρεθούν επί σκηνής.

Μακιγιέρ, κομμωτές, όλα τα μέλη των αποστολών, παραγωγοί, χορευτές και γενικότερα όλοι όσοι εμπλέκονται στον αποψινό τελικό τρέχουν πανικόβλητοι προκειμένου να ετοιμαστούν και να είναι όλα στη θέση τους την ώρα της μεγάλης στιγμής τους.

Έξω από τα καμαρίνια της Κατερίνας Ντούσκα και της Τάμτα οι σημαίες Ελλάδας και Κύπρου ξεχωρίζουν όπως και οι φωτογραφίες των δύο τραγουδιστριών που έχουν υποσχεθεί στους εαυτούς τους και στις χώρες που εκπροσωπούν πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να διεκδικήσουν μία καλή θέση στην τελική κατάταξη.

Παρά το γεγονός ότι τα στοιχηματικά γραφεία θέλουν Ελλάδα και Κύπρο εκτός δεκάδας, και οι δύο τραγουδίστριες σκοπεύουν να πείσουν το ευρωπαϊκό κοινό με τα performances τους πως αξίζουν μία καλύτερη θέση.

Δείτε παρακάτω την γκάλερι με φωτογραφίες από όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στα παρασκήνια του διαγωνισμού, λίγη μόλις ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ