Final Four 2019: Ιτούδης εναντίον Αταμάν στον τελικό. – video


Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας “συγκρούεται” με την Αναντολού Εφές για τον τίτλο της Euroleague στον τελικό του Final Four της Βιτόρια (21:30, LIVE από το newsit.gr) και οι δύο προπονητές, ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Εργκίν Αταμάν, είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Λάρκιν και Μίσιτς από τη μία, με Ντε Κολό και Ροντρίγκεθ από την άλλη, αποτελούν δύο δίδυμα «φωτιά» για Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενόψει του τελικού της Euroleague, όμως τα «φώτα» είναι στραμμένα και στους προπονητές των ομάδων.

Εργκίν Αταμάν και Δημήτρης Ιτούδης τίθενται αντιμέτωποι για πρώτη φορά σε ένα τόσο μεγάλο ματς στο Final Four 2019 της Βιτόρια, με τον Έλληνα τεχνικό να «μετράει» δύο νίκες στις φετινές τους αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια.

Οι δύο τεχνικοί «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στη συνέντευξη Τύπου, με τον Αταμάν να ισχυρίζεται ότι δεν χάνει σε τελικούς και τον Ιτούδη να απαντάει ότι τότε το ματς δεν θα έχει ενδιαφέρον.

Είναι όμως πρωταγωνιστές και στο promo video της Euroleague για τον τελικό, όπου ο Τούρκος κόουτς «πετάει» την ατάκα: «Δεν θα κάνω τίποτα στους αντιπάλους μου, αλλά θα πάρω τα πάντα από εκείνους», με τον Έλληνα κόουτς να αντιπαραθέτει: «Έχω φτάσει στη δόξα παλιά, αλλά δεν μπορώ να χορτάσω».Το pomo video για τον τελικό του Final Four


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ