“Κλέβει” Ντέιβις η Ρεάλ Μαδρίτης. “Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Αμερικανό”


Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της στη Euroelague, μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό του Final Four της Βιτόρια και ξεκίνησε ήδη τις κινήσεις για την επόμενη χρονιά, όντας ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Μπράντον Ντέιβις της Ζαλγκίρις.

«Βόμβα» με Ντέιβις ετοιμάζεται να «πυροδοτήσει» στη Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την αποτυχία της στο Final Four της Euroleague και το πιθανό «αντίο» του Αγιόν στην ομάδα.

Η «Βασίλισσα» κάνει την αυτοκριτική της, μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Ιτούδη στη Βιτόρια, σύμφωνα με τη μαδριλένικη «As», η οποία υποστηρίζει ότι η ομάδα εστιάζει από τώρα στην επόμενη σεζόν, θέλοντας να ενισχύσει το ρόστερ της.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, φαίνεται ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με έναν από τους κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια, τον Μπράντον Ντέιβις, θέλοντας να «κλέψει» τον Αμερικανό σέντερ από τη Ζαλγκίρις, αλλά και τη… μισή Ευρώπη, που τον έχει στο «στόχαστρό» της.Το δημοσίευμα για Ντέιβις και Ρεάλ Μαδρίτης


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ