O Ken Block «πετάει» με το Ford F-150 Raptor (+video)


Είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως οποιοσδήποτε ακούσει το όνομα Ken Block αναμένει να δει αυτοκίνητα να γίνονται «ιπτάμενα» και άπειρο λάστιχο να καίγεται! Επιπρόσθετα, ο δημοφιλής και συμπαθής Ken έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στα μοντέλα της μάρκας Ford.

Πλέον άφησε τα λοιπά μοντέλα στην άκρη κι έπιασε ένα κτηνώδες Ford F-150 Raptor το οποίο έχει τροποποιηθεί από την SVC Offroad.

Το macho F-150 διαθέτει ένα βελτιωμένο παρουσιαστικό, όπου ξεχωρίζουν τα φαρδύτερα φτερά, αλλά και νέες ζάντες ελαφρού κράματος. Βέβαια η βελτιωτική εταιρεία SVC Offroad δαπάνησε αρκετές εργατοώρες στον τομέα της ανάρτησης. Εκεί έχουν μπει νέα αμορτισέρ, αλλά και νέα ανθεκτικότερα ψαλίδια, όπου κάθε τροχός κινείται ανεξάρτητα για καλύτερο έλεγχο σε όλα τα κακοτράχαλα τερέν. Όμως βελτιωμένος είναι κι ο κινητήρας.

Κάτω από το μυώδες καπό βρίσκεται ο twin-turbo 6κύλινδρος κινητήρας ο οποίος αποδίδει από την μαμά Ford 550 ίππους. Οι μηχανικοί της SVC Offroad, τοποθέτησαν ένα νέο αλουμινένιο intercooler, για την καλύτερη και ταχύτερη ψύξη του αέρα, νέο σύστημα εξαγωγής, ενώ υπάρχει κι ένα νέο πρόγραμμα στον εγκέφαλο του Raptor, με σκοπό να ξεπηδήσουν μερικά άλογα ακόμα!

Δείτε το video και θα καταλάβετε!

 


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ