Ναταλία Γερμανού: Τα σχόλια της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την παρουσία της στο My Style Rocks


Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε την πρώην συνεργάτη της, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα νέα της καθήκοντα ως παρουσιάστρια του My Style Rocks.

Μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, Καλύτερα δε γίνεται, αναφέρθηκε πολύ καλοπροαίρετα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τονίζοντας πόσο εκτιμά το χιούμορ της και τις αστείες ατάκες της στο show στιλ. Η Ναταλία Γερμανού είπε χαρακτηριστικά:

«Πολλές φορές αυτά που λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο My Style Rocks έχουν πάρα πολύ πλάκα. Η Κωνσταντίνα βγάζει πολύ χιούμορ και πολύ συχνά στο My Style Rocks. Και προχθές πάλι που την έβλεπα, υποδέχτηκε μια παίκτρια που είχε ράψει ένα δικό της ρούχο, υποδυόμενη την ωραία Ελένη. Και είπε “εγώ κάνω την ωραία Ελένη και αυτό που βλέπετε το έχω ράψει μόνη μου”.

Και της λέει η Κωνσταντίνα, “καλά δεν είναι και πολύ”. Και γέλασα πάρα πολύ. Έχει λυθεί και βγάζει πολύ χιούμορ. Είναι πολύ καλή. Αλήθεια σας το λέω. Προσωπική μου άποψη. Πραγματικά τη θεωρώ πολύ καλή σε αυτό το πράγμα και έχει πλάκα. Λέει μερικές ατάκες που είναι πραγματικά πολύ καλές».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ