Κυνηγώντας την υβριδική Ferrari των 1.000 PS (vid)

Πριν από λίγες μέρες γράψαμε για το νέο υβριδικό μοντέλο της Ferrari που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 31 Μαΐου, και μόλις χθες δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο Ιταλός αναβάτης κυνηγά το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο σε επαρχιακούς δρόμους κοντά στο Maranello.

Η μοτοσικλέτα που οδηγεί ο Ιταλός είναι μια Yamaha Tracer 900, η οποία ενδεικτικά, ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100km/h σε περίπου 3,4″. Όπως θα δείτε στο βίντεο, η υβριδική Ferrari ξεφεύγει με ευκολία από τη μοτοσικλέτα, με τον μοτοσικλετιστή να δηλώνει εντυπωσιασμένος από τις ρεπρίζ του αυτοκινήτου. Επειδή τα πλάνα είναι τραβηγμένα από την κάμερα GoPro στο κράνος του αναβάτη, μπορούμε να δούμε και το ταχύμετρο που ανεβαίνει συχνά σε τριψήφιους αριθμούς. Επίσης, κατά το φρενάρισμα βλέπουμε τα γραφικά των πίσω φωτιστικών σωμάτων της Ferrari τα οποία δεν είναι στρογγυλά.

Tο κεντρομήχανο υπεραυτοκίνητο με κωδική ονομασία F173 και ψευδώνυμο “Big Brother” θα τοποθετηθεί στη γκάμα της Ferrari πάνω από την 812 Superfast ως η νέα ναυαρχίδα της ιταλικής φίρμας. Αντίστοιχες της απόδοσης των 1.000 PS θα είναι και οι επιδόσεις της νέας Ferrari που σύμφωνα με πληροφορίες θα προσεγγίζουν αυτές της απόλυτης La Ferrari.


ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here