Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, Επίτιμος πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. για την υποψηφιότητα του γιου του


Με μια συγκινητική επιστολή ο κ. Αχιλλέας Μακρόπουλος, Επίτιμος πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. & του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών & Πρωταθλητών Παναθηναϊκού καλεί τους φίλους του Παναθηναϊκού να στηρίξουν την υποψηφιότητα του γιού του, κ. Νικόλαου Α. Μακρόπουλου, ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά».

Ο κ. Αχιλλέας Μακρόπουλος με τον γιο του Νικόλαο, υποψήφιο με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του κ. Αχιλλέα Μακρόπουλου:

«Φίλοι του Παναθηναϊκού,
Έχοντας διατελέσει ιστορικό στέλεχος της Παναθηναϊκός Π.Α.Ε. και Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. καθώς και από την θέση σήμερα του επίτιμου Προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο. και των Παλαιμάχων Αθλητών & Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού απευθύνομαι σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού.
Ο αγαπημένος μου υιός, Νικόλαος Α. Μακρόπουλος διεκδικεί την εκλογή του στο Δήμο Αθηναίων και είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη.
Καλώ όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού να βοηθήσουν έναν άνθρωπο από την οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο., μέλος του Δ.Σ. της Παναθηναϊκός Π.Α.Ε. και έφορος στο μπάσκετ στα πρώτα χρόνια της επαφής του με τον Παναθηναϊκό.
Σας ζητώ λοιπόν να στηρίξετε με τη ψήφο σας την υποψηφιότητα του υιού μου, Νικόλαου Α. Μακρόπουλου, στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να συμβάλλει με την πολύχρονη επιχειρηματική του εμπειρία στην αναβάθμιση της Αθήνας και να συνεχίσει να παλεύει και για τα ιδανικά του Παναθηναϊκού με κάθε τρόπο.
Σας ευχαριστώ.
Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε πάντα δίπλα σας.
Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς,
Αχιλλέας Μακρόπουλος
Επίτιμος πρόεδρος Παναθηναϊκού Α.Ο. & του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών & Πρωταθλητών Παναθηναϊκού».

Αχιλλέας Μακρόπουλος – Ένας γνήσιος Παναθηναϊκός, όπως και ο γιος του Νικόλαος Μακρόπουλος

Ποιος είναι ο Νικόλαος Μακρόπουλος

Μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε στην Αγγλία στο Πανεπιστήμιο του Leeds και ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του στα γραφεία του αείμνηστου τέως Δημάρχου Αθηνών και διακεκριμένου ασφαλιστή, Γ. Πλυτά. Το 1998 απέκτησε την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στην οποία έχει, σήμερα, μειοψηφική συμμετοχή η Εθνική Ασφαλιστική. Ίδρυσε τη ΝΙΜΑ Μεσίτες Ασφαλειών και Αντασφαλειών Α.Ε. – την πρώτη εταιρεία που αναγνωρίστηκε στην Ελλάδα ως εξουσιοδοτημένος ανταποκριτής του διεθνούς φήμης ασφαλιστικού οργανισμού LLOYD’S. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Από ποιες θέσεις συμμετείχε στα κοινά

  • Αντιπρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
  • Πρόεδρος του Association of Lloyd’s Brokers Representatives in Greece
  • Αντιπρόεδρος Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου
  • Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
  • Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής και Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος
  • Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Εκπροσώπων Ασφαλιστικών Εταιριών
  • Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, Επίτιμος Πρόεδρος ΣΕΜΑ
  • Το 2018 του απονεμήθηκε η διάκριση του «Ηγέτη της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς» για την προσφορά του στο θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ