Euroleague: Αποθέωσε τον Ιτούδη ο Πιτίνο. “Εξαιρετικό coaching από τον Έλληνα”


Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον κόουτς Ιτούδη για την κατάκτηση του τίτλου στη Euroleague, κάνοντας λόγο για εξαιρετική τεχνική καθοδήγηση κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Αναντολού Εφές. Συγχαρητήρια και από τον ΠΑΟΚ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, με τον Έλληνα τεχνικός να γίνεται ο πρώτος συμπατριώτης μας με δύο Euroleague στην κατοχή του.

Τα εύσημα στον πρώην βοηθό του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό απέδωσε και ο Ρικ Πιτίνο, με σχετική ανάρτησή του στο twitter, όπου και έγραψε: «Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ που κατέκτησε την Euroleague. Εξαιρετικό coaching από τον Έλληνα Δημήτρη Ιτούδη. Ταπεινός και χαρούμενος στη νίκη. Μπράβο!» Η ανάρτηση του Πιτίνο

Συγχαρητήρια έδωσε όμως στον Έλληνα τεχνικό και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ενθυμούμενη την πρώτη του παρουσία στους πάγκους ως πρώτος προπονητής, το μακρινό 1995 σε ένα παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά στη Ρωσία.

«Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον κόουτς Δημήτρη Ιτούδη για την κατάκτηση της Euroleague. Όλοι θυμόμαστε αυτό το παιχνίδι στη Μόσχα το Δεκέμβριο του 1995, το πρώτο του ως πρώτος προπονητής. Το πρώτο από τα πολλά που ακολούθησαν και με μεγάλη επιτυχία», ανέφερε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην ανάρτησή της.Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ