Ολυμπιακός: Πήρε το “θρίλερ” στα πλέι οφ και έκανε το 1-0.


Ο Ολυμπιακός τα… χρειάστηκε κόντρα στη Βουλιαγμένη στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ του πόλο ανδρών, όμως κατάφερε στο τέλος να κρατήσει το πλεονέκτημα έδρας, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 8-7.

Ο «κυρίαρχος» της Α1 του πόλο των ανδρών τα τελευταία χρόνια, Ολυμπιακός, μετέτρεψε σε… θρίλερ το πρώτο ματς για τα πλέι οφ κόντρα στη Βουλιαγμένη, αλλά τελικά επικράτησε με 10-9, παρότι βρέθηκε και να χάνει στην τρίτη περίοδο.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 6-2 στο πρώτο οκτάλεπτο και 7-3 στο ημίχρονο, αλλά τελικά χρειάστηκε ένα γκολ του Γιάννη Φουντούλη, 36 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, για να πάρει τη δραματική νίκη στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

Ο ΝΟΒ έκανε τρομερή εμφάνιση στην τρίτη περίοδο και με «αντεπίθεση» διαρκείας, προηγήθηκε 8-7, απειλώντας το σερί 163 (πλέον) «ερυθρόλευκων» νικών στο πρωτάθλημα, το οποίο κρατάει από τις 8 Μαΐου 2013. Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν όμως στο τέλος την ψυχραιμία τους και έκαναν το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για να κατακτήσουν για έβδομη σερί χρονιά τον τίτλο. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει την Πέμπτη (23/5, 19:00) στο Λαιμό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ