Μπακογιάννης: “Δύναμη της Αθήνας, οι άνθρωποί της”. video


Φυγή προς τα εμπρός ζήτησε με την ψήφο των Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης στην κεντρική προεκλογική του ομιλία από την Πλατεία Κολοκοτρώνη, ώστε να σηκώσουν – όπως είπε – την Αθήνα ψηλά, σύμφωνα και με το όνομα του συνδυασμού του.

«Τέλος τα «θα» και τα «πρέπει να». Πάμε να φύγουμε μπροστά! Πάμε να αλλάξουμε την πόλη! Πάμε να φέρουμε την Αθήνα ψηλά!», τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης και επέμεινε ότι «η δική μας δουλειά στο Δήμο είναι να έχουμε σχέδιο και αφοσίωση σε ένα στόχο: να απελευθερώσουμε τις δυνατότητες των ανθρώπων της Αθήνας. Δίνοντας πρώτοι το παράδειγμα. Όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη. Γιατί η δύναμη της Αθήνας είναι οι άνθρωποί της».Τα μηνύματα που έστειλε ο Μπακογιάννης

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Μπακογιάννης στην προεκλογική εκστρατεία που επέλεξε να κάνει με κύριο χαρακτηριστικό τον πολιτικό πολιτισμό: «Όταν οι άλλοι στόχευαν χαμηλά, με επιθέσεις και με κατηγορίες, εμείς κρατούσαμε το βλέμμα μας ψηλά. Μιλήσαμε μόνο θετικά. Πρακτικά και χειροπιαστά. Για απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Όχι με ωραία λόγια, αλλά με συγκεκριμένες παρεμβάσεις. Όχι με πολιτικά συνθήματα, αλλά με εμμονή στα μικρά και καθημερινά που κάνουν τη ζωή μας δύσκολη. Όχι με σχέδια φαραωνικά, μεγαλοστομίες και διακηρύξεις, αλλά με πραγματικές λύσεις στα πραγματικά προβλήματα. Γιατί είναι τα αυτονόητα που μας λείπουν. Γιατί ο Δήμαρχος είναι για να φροντίζει την καθημερινότητα της πόλης. Να ξυπνάει την πόλη το πρωί και να την βάζει για ύπνο το βράδυ», κατέληξε, καλώντας παράλληλα τους Αθηναίους να πάρουν μέρος τα επόμενα τέσσερα χρόνια σε ένα συνεχή ανοιχτό διάλογο για τις αλλαγές που χρειάζεται η πόλη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος επισήμανε πως ξέρει τι θ’ αντιμετωπίσει την επόμενη μέρα, υπογραμμίζοντας ότι η Αθήνα θέλει σχέδιο και στοχοπροσήλωση: «Θέλει δουλειά, θέλει λάντζα, θέλει κόπο και θέλει χρόνο. Δεν υπάρχουν μάγοι, δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Πάνω από όλα, αν θέλουμε να γυρίσουμε την πόλη ανάποδα, θα χρειαστεί να σπάσουμε αυγά. Να συγκρουστούμε με μικρότερα και μεγαλύτερα συμφέροντα. Μικρότερα και μεγαλύτερα κατεστημένα. Για αυτό και ζητάμε ξεκάθαρη εντολή. Η δύναμη μας είναι η δύναμή σας».

Τέλος, απηύθυνε ένα ξεχωριστό κάλεσμα στους νέους ψηφοφόρους, ζητώντας τους να πάνε στην κάλπη και να στείλουν το δικό τους μήνυμα απέναντι σε όλα όσα τους πληγώνουν, όσα τους πικραίνουν και όσα σας απογοητεύουν, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.Δείτε όσα είπε ο Κώστας Μπακογιάννης

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis am Montag, 20. Mai 2019

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ