Εικαστική επέλαση του Σταμάτη Γονίδη στο Ντουμπάι!


Εικαστική επέλαση του Σταμάτη Γονίδη στο Ντουμπάι!

Η δεύτερη έκθεση ζωγραφικής του τραγουδιστή θα γίνει τον επόμενο Απρίλιο στα Αραβικά Εμιράτα, σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο ύστερα από πρόσκληση του γενικού μάνατζερ του ξενοδοχείου.

Η συμφωνία κλείστηκε την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια των διακοπών του τραγουδιστή με τη σύζυγο του Κατερίνα.

«Σχεδόν όλα τα έργα που θα παρουσιάσω στην ατομική μου έκθεση είναι έτοιμα. Συμφωνήσαμε τα εγκαίνια να γίνουν την άνοιξη του 2020, πριν από το Ραμαζάνι, οπότε περιμένω να παραλάβω το συμβόλαιο, με τις οριστικές ημερομηνίες που θα αφορούν τον μήνα Απρίλιο. Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος με την πρόταση! Ανοίγεται μια εικαστική πόρτα στο εξωτερικό που δεν είχα καν φανταστεί» αποκαλύπτει ο Σταμάτης Γονίδης μιλώντας στην espresso.

Η πρώτη του έκθεση με τίτλο «Υλοποιώντας» πραγματοποιήθηκε το 2017 στην Αθήνα και όλα του τα έργα πωλήθηκαν μέσα σε ένα απόγευμα. Τα έσοδα ο καλλιτέχνης τα προσέφερε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει και αυτή τη φορά, παρότι δεν του αρέσει να μιλάει για αυτό.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η Κατερίνα του είναι τακτικοί επισκέπτες της Αραβικής Χερσονήσου. Στο πρόσφατο ταξίδι τους, η διεύθυνση του παραθαλάσσιου θέρετρου στο Παλμ Τζουμέιρα τους φιλοξένησε στην προεδρική σουίτα!

«Ξεκουραστήκαμε και τώρα επέστρεψα έτοιμος για την ολοκλήρωση του νέου μου δίσκου» μας λέει ο άρχοντας Σταμάτης και αναφέρθηκε σε ένα εκπληκτικό τραγούδι που φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου σε ποντιακό ρυθμό, αφιερωμένο στους νέους της Ελλάδας που έφυγαν στην ξενιτιά.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ