«Άναψαν» τα αίματα στο CNN Turk για τον «Έλληνα» Εκρέμ Ιμάμογλου


Ο Εκρέμ Ιμάμογλου είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων μηνών στην Τουρκία και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον αποκαλούν «Ελληνα». Ξέσπασε τηλεοπτικός καυγάς γι” αυτό το θέμα.

Άναψαν για τα καλά τα αίματα στο πλατό του CNN Turk σε έναν καυγά που πρωταγωνιστής ήταν ο Εκρέμ Ιμάμογλου. Ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης μάλωσε με τον δημοσιογράφου του καναλιού όταν τον ρώτησε γιατί δεν απαντά σε όσους τον αποκαλούν «Έλληνα», λόγω της ποντιακής καταγωγής του.

«Στην Ελλάδα το ψάξατε, το είδατε πουθενά; Δεν υπάρχει τέτοια είδηση. Μία τοπική, ευτελής ιστοσελίδα που δεν την ξέρουν καν, το έγραψε ή κάποιοι άλλοι το τύπωσαν. Ψάξαμε και δεν βρήκαμε καν ποια είναι αυτή η ιστοσελίδα. Και όποιος το χρησιμοποιεί, είναι περιορισμένης νοημοσύνης, είναι άσχετος. Για να το πω ξεκάθαρα, τέτοιος είναι αυτός ο δήμαρχος (ο Τεβφίκ Γκιοκσού). «Γιατί δεν απαντούν», λένε. Γιατί να απαντήσω; Βγήκε σε μία ευτελή ιστοσελίδα ένα άρθρο και το χρησιμοποίησε ένας περιορισμένης νοημοσύνης δήμαρχος. Το ξαναλέω, ανεξάρτητα από τη θέση που έχουν εκείνοι που τα λένε αυτά, είναι χαζοί και άσχετοι», είπε χαρακτηριστικά, όπως μετέδωσε ανταποκρίτρια του Open TV, Μαρία Ζαχαράκη

Πριν από λίγες ημέρες ο Εκρέμ Ιμάμογλου είχε δώσει σκληρή απάντηση στο δήμαρχο συνοικίας της Κωνσταντινούπολης, όταν τον είχε αποκαλέσει Ελληνα. Στον δημοσιογράφο του CNN Turk ο υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης απέδωσε πολιτικά κίνητρα για την ερώτηση που του έγινε.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου απάντησε και για την ποντιακή του καταγωγή λέγοντας… «Από πού κρατάει το σόι μου είναι γνωστό. Εδώ είμαστε 8-9 γενιές. Αν απαντώ σε τέτοιες μικρότητες, θα γίνω σαν κι αυτούς».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ