Ευρωεκλογές 2019 – Κυριάκος Μητσοτάκης… χαλαρός για τα παιδιά και την οικογένειά του


Τι θα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν ένα από τα παιδιά του θα του έλεγε ότι θέλει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ; Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε με χιούμορ.

«Τι θα έκανα; Θα τον κάθιζα κάτω να του εξηγήσω και να τον πείσω» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Happy Day στον Alpha.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για το αν είναι αυστηρός πατέρας κι αν είναι εκείνος ο αυστηρός ή η σύζυγός του, Μαρέβα. Είπε πως πρέπει οι γονείς να έχουν κοινή στάση, αλλά δεν… έκρυψε πως έχει φάει «πολλή γκρίνια» γι’ αυτό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε, επίσης, ότι η κόρη του Δάφνη μιλάει δυνατά και του θυμίζει τη μητέρα του, Μαρίκα, ενώ ο γιος του Κωνσταντίνος έχει το χιούμορ του παππού του, του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Σήμερα, 21 Μαΐου, ο πατέρας του θα ζούσε. «Θα πάω στη Γλυφάδα, στον ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου όπου παντρεύτηκαν οι γονείς μου και θα ανάψω ένα κερί, όπως θα έκανε ο καθένας«, είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Φυσικά από τη συζήτηση με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έλειψαν και οι αναφορές και στην πολιτική. «Πάντα πριν από τις εκλογές υπήρχαν παροχές, αλλά όχι πέντε μέρες πριν» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιτιθέμενος για άλλη μια φορά στην κυβέρνηση για τη «13 σύνταξη».

«Η ειλικρίνεια είναι κάτι που κρίνεται. Θα μπορούσα να έρθω με μια μεγάλη λίστα. Έχω πει πολλά όχι. Είμαι 15 χρόνια στην πολιτική και κανείς δεν με έχει κατηγορήσει ότι έχω πει ψέματα«, σημείωσε.

Δείτε τη συνέντευξη

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ