Κρίση και στον γάμο του Στράχε – Έφυγε από το σπίτι η γυναίκα του.


Δημοσιεύματα θέλουν την Φιλίππα Στράχε να εγκατέλειψε τη Δευτέρα τη συζυγική εστία μαζί με το μωρό που απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο με τον ακροδεξιό ηγέτη.

Μπελάδες σε όλα τα επίπεδα φαίνεται πως έχει ο Χάιντς – Κρίστιαν Στράχε. Το σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνιστεί εκτός από την πολιτική του καριέρα πλήττει και την προσωπική του ζωή, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρουν αυστριακά ΜΜΕ.

View this post on Instagram

Ich wünsche Euch einen schönen und hoffentlich ruhigen Ostermontag! #ostern #familienzeit❤️

A post shared by HC Strache (@hcstrache) on

Η δεύτερη σύζυγος του Χάιντς – Κρίστιαν Στράχε, Φιλίππα εγκατέλειψε τη Δευτέρα τη συζυγική εστία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Kronen Zeitung». Η 31χρονη φέρεται να πήρε τον γιο που απέκτησε τον Ιανουάριο με τον Στράχε, τον μικρό Χέντρικ και να μετακόμισε στο σπίτι των γονιών της.

View this post on Instagram

Ballnacht #ball #tradition #alleswalzer #mitternachtseinlage #eslebenbequemeschuhe

A post shared by Philippa Strache (@philippastrache) on

Το βίντεο που απεικονίζει τον πρώην αντικαγκελάριο της Αυστρίας το καλοκαίρι του 2017 σε βίλα στην Ίμπιζα να προσφέρει δημόσιες συμβάσεις σε πάμπλουτη Ρωσίδα έναντι πολιτικής υποστήριξης, δοκιμάζει και τη σχέση του ζευγαριού.

Ο ακροδεξιός πρώην ηγέτης του «Κόμματος των Ελευθέρων» είχε εκφράσει την ελπίδα η σύζυγός του θα τον συγχωρήσει, όπως και πολίτες της Αυστρίας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2016.

View this post on Instagram

Enjoyed making new friends today … Wir waren heute in Kärnten, wo nun bereits zum zweiten Mal der Kärntner Tierschutzpreis vergeben wurde. Zahlreiche unermüdliche und engagierte Kärntner Tierschutzvereine waren vor Ort. Danke für eure wertvolle Arbeit ❤️! Herzlichen Dank natürlich auch an Gaston und Kathrin Glock für eure “Herzen für Tiere” und das Ermöglichen dieser tollen Auszeichnung. #tierschutz #saveanimals #tiere #tierliebe❤️ #Kärnten #ausflug

A post shared by Philippa Strache (@philippastrache) on

«Είμαι σε κατάσταση σοκ!»

Η Φιλίππα στην πρώτη της συνέντευξή λίγες ημέρες μετά το σκάνδαλο, δήλωνε στην αυστριακή εφημερίδα «Heute»:

«Είμαι σε κατάσταση σοκ και πρέπει να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου. Ήταν πολλά αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Πρέπει και θέλω να είμαι δυνατή για το μωρό μου. Αυτό μου δίνει τεράστια δύναμη» είπε η 31χρονη.

View this post on Instagram

Danke für deine Liebe ❤️ Ich liebe Dich ❤️ #Hochzeitstag #liebe #unendlich

A post shared by Philippa Strache (@philippastrache) on

«Ο σύζυγός μου έκανε λάθος! Πρέπει να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να ζήσει με τις άσχημες συνέπειες… Υπάρχουν καταστάσεις στη ζωή που απλώς μας κάνουν πιο δυνατούς», δήλωσε επίσης η Φιλίππα.

Με πληροφορίες από Kronen Zeitung

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ