Παπανάτσιου: Η μείωση του ΦΠΑ θα έχει άμεση επίδραση σε πολίτες και των επιχειρήσεις


Έχει ήδη ξεκινήσει η εφαρμογή δύο πολύ σημαντικών μέτρων στήριξης της κοινωνικής πλειοψηφίας τονίζει με δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου αναφερόμενη στην μείωση του συντελεστή ΦΠΑ στα τρόφιμα, στην εστίαση και στην ενέργεια καθώς και στο άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τη ρύθμιση των 120 δόσεων για τα χρέη προς την Εφορία.

Η κυρία Παπανάτσιου σημειώνει ότι η μείωση του ΦΠΑ θα έχει άμεση θετική επίδραση στο σύνολο των πολιτών και των επιχειρήσεων και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι το σύνολο της υγιούς επιχειρηματικότητας θα συμβάλει τα μέγιστα για να γίνει πράξη η μείωση των τιμών στο ράφι και την εστίαση.

Αναφορικά με τη ρύθμιση των 120 δόσεων επισημαίνει ότι είναι η πρώτη φορά που η διαδικασία υποβολής της αίτησης για την ένταξη σε ρύθμιση γίνεται ηλεκτρονικά για την διευκόλυνση των πολιτών.

Η υφυπουργός Οικονομικών, αναφερόμενη στα θετικά μέτρα που νομοθετήθηκαν στην προηγούμενη εβδομάδα τονίζει ότι είναι μόνιμου χαρακτήρα και ότι “ήρθαν για να μείνουν” . «Το σχέδιο μας για τη στήριξη της κοινωνικής πλειοψηφίας και την άρση αδικιών του παρελθόντος, έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζεται» τονίζει η κυρία Παπανάτσιου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ