Θεοδωράκης: Στημένο παιχνίδι η κόντρα Τσίπρα – Μητσοτάκη

«Κραυγαλέα παροχή η 13η σύνταξη» σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές.

“Ο κ. Τσίπρας είναι κατά βάθος ένας παλιός πολιτικός και χρησιμοποιεί όλα τα όπλα του παλαιοκομματισμού”, σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στον ρ/σ Αθήνα 9,84, με αφορμή τις προεκλογικές παροχές και τη χθεσινή δήλωση του κ. Τσίπρα προς τους συνταξιούχους πως “η σύνταξή τους είναι πάνω στο ψηφοδέλτιο που θα ρίξουν”.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκαθάρισε πως η 13η σύνταξη ήταν μία κραυγαλέα παροχή, δέκα μέρες πριν τις εκλογές, ωστόσο, τόνισε πως είναι μία ενίσχυση στους ανθρώπους που τους έχουν κοπεί οι συντάξεις.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτήρισε “στημένο παιχνίδι” την ντροπιαστική μάχη μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη στη Βουλή υπογραμμίζοντας πως “ο διχασμός είναι ένας κατήφορος της πολιτικής με στόχο να συσπειρώνει τα κομματικά επιτελεία”. Μάλιστα, σημείωσε πως όταν την επόμενη μέρα διαπίστωσαν ότι η τακτική αυτή δεν αποδίδει, άλλαξαν στάση. “Πήγαν στα καφενεία και είπαν: «ήρθα να σας ενώσω». Μα τα καφενεία πρέπει να ενώσεις; Τη Βουλή πρέπει να ενώσεις. Στη Βουλή πρέπει να έχεις ένα λόγο πάνω από μικρότητες”, κατέληξε.

Ακόμα, καυτηρίασε την αφισοκόλληση στους δρόμους από αρχηγούς κομμάτων και υποψηφίους, λέγοντας ότι το Ποτάμι θα συνεχίσει να καταγγέλλει αυτή την παράνομη πρακτική, ενώ επανήλθε στην πρότασή του για ένα debate χωρίς παράλληλους μονολόγους.«Το ’14 η χώρα ήταν σ’ ένα βούρκο αριστερού και δεξιού λαϊκισμού»

Ερωτηθείς για το αν μετάνιωσε με την ενασχόληση του με την πολιτική, δήλωσε: “Όχι, δεν το μετάνιωσα γιατί το ’14 η χώρα ήταν σ’ ένα βούρκο αριστερού και δεξιού λαϊκισμού”. Αποσαφήνισε παράλληλα, πως “είναι ψέματα ότι ήταν μόνο η λαϊκίστικη επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ, τα ίδια έλεγαν και οι Δεξιοί τα ίδια έλεγαν και στο ΠΑΣΟΚ, ότι η Ευρώπη μας καταδυναστεύει, μας υποχρεώνει να κόβουμε τις συντάξεις”.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να αποδοκιμάσει τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τους υπουργούς του παρελθόντος, τονίζοντας πως το «φύγε εσύ – έλα εσύ», που άκριτα οι Έλληνες κάνουν σε πολλές στιγμές της ιστορίας τους, τους οδηγεί σε μεγαλύτερα προβλήματα και κατέληξε πως αυτοί που μας συμπαθούν, που μας αγαπούν, που κατά εποχές μας χειροκροτούν, πρέπει να ψηφίσουν το Ποτάμι στις 26 Μαΐου στις ευρωεκλογές.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here