Πένθος για τον Ηλία Υφαντή – Στο… πλευρό του Μαρινάκης και Βετεράνοι


Λόγια συμπαράστασης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον Ηλία Υφαντή για τον θάνατο του γιού του, Μανώλη. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν οι Βετεράνοι των “ερυθρόλευκων”.

Πένθος για τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού, Ηλία Υφαντή, καθώς έφυγε από τη ζωή ο γιος του, Μανώλης, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η τραγική είδηση του θανάτου σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλη την «ερυθρόλευκη» οικογένεια, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να στέλνει μήνυμα συμπαράστασης προς τον Ηλία Υφαντή.

“Κουράγιο. Είμαστε όλοι δίπλα σου…”, ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των “ερυθρόλευκων”.

Τα συλλυπητήρια για την απώλεια του γιου του, Μανώλη μετέφεραν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού στον Ηλία Υφαντή με σχετική ανακοίνωση.

“Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στον θρύλο του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου Ηλία Υφαντή, στην σύζυγο του Ελένη και στην οικογένεια τους, για την απώλεια του αγαπημένου τους γιου Μανώλη, ενός θαυμάσιου ανθρώπου που μεγάλωσε και γαλουχήθηκε στον Ολυμπιακό και εξελίχθηκε σ ’έναν σπουδαίο μαέστρο και συνθέτη. Από μικρό παιδί κοντά στη θρυλική ομάδα του Πειραιά και της Ελλάδας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος, την καλοσύνη και το επίπεδό του.

Η απώλεια, αγαπημένοι μας Ηλία και Ελένη, είναι πολύ μεγάλη και εμείς στον Σύνδεσμο αλλά και όσοι σας γνωρίζουν και σας αγαπούν θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να σας απαλύνουμε τον πόνο. Θα είμαστε όλοι μαζί σας αύριο στην Αγία Σοφία στις 15:00 για να αποτίσουμε φόρο τιμής και να σας σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς”.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/5 στην Αγία Σοφία στον Πειραιά στις 15:30 και στη συνέχεια η κηδεία του θα γίνει στο νεκροταφείο του Σχιστού.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ