#INSTADAILY: Οι αναρτήσεις των Ελλήνων celebrities που μας «κέντρισαν» το ενδιαφέρον σήμερα (photos)


Oι Έλληνες celebrities είναι ιδιαίτερα δραστήριοι στο Instagram κι εμείς συλλέξαμε τα posts που είχαν ένα κάποιο ενδιαφέρον για σήμερα.

Η εγκυμονούσα Ελένη Χατζίδου ποζάρει όλο χάρη στον φακό και πραγματικά είναι πολλή εντυπωσιακή και λαμπερή, κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού η εγκυμοσύνη της την έχει αναζωογονήσει!

Η Καλομοίρα αποφάσισε να μας δείξει έναν από τους γιους της και τα γυαλάκια που φορούσε τον έκαναν ακόμη πιο γλυκό! Η Ελένη Τσολάκη κοινοποίησε μια καλαίσθητη φωτογραφία, ενώ όπως θα δείτε στην ακόλουθη gallery τη συνόδευσε με ένα πολύ γλυκό κείμενο.

Η Φαίη Σκορδά μας έδειξε την επιμονή του γιού της Δημήτρη να πιάσει μια μικρή γατούλα και μάλιστα η παρουσιάστρια εξέφρασε την αγάπη της καρφιτσώνοντας τη λέξη LOVE, αλλά και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισε να μας δείξει το πουλάκι του.

Η Αθηνά Οικονομάκου μας έκανε να ζηλέψουμε με τη θέα της, όπως και η Χριστίνα Μπόμπα λόγω της μαγευτικής παραλίας στην οποία βρέθηκε.

Η Κατερίνα Καινούργιου τώρα, σε ρυθμούς καλοκαιριού, φόρεσε το ολόσωμο κίτρινο μαγιό της και έκανε τις βουτιές της με φίλη της σε πισίνα, εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό και τη ζέστη της ημέρας.

Δείτε τα κλικς τους στις παρακάτω φωτογραφίες.

H Eλένη Χατζίδου εντυπωσιακότατη και σε άψογη φόρμα κατά την εγκυμοσύνη της

Η Χριστίνα Μπόμπα σε μια μαγευτική παραλία μας έκανε να ζηλέψουμε

Όπως και η Αθηνά Οικονομάκου με την όμορφη θέα του σπιτιού της

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ