Ευρωεκλογές – Νέα Δημοκρατία: Καραμανλής και Σαμαράς… βγαίνουν μπροστά


Μήνυμα συσπείρωσης και τελικής επίθεσης για τη μάχη της Κυριακής αποτελεί για τη Νέα Δημοκρατία η αποψινή (22.05.2109) συγκέντρωση και ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου, η οποία θ’ αποτελέσει την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Αθήνα.

Παρά το γεγονός ότι το κλειστό γυμναστήριο φέρει το όνομα του… Ανδρέα Παπανδρέου, πρωταγωνιστές της βραδιάς για τη Νέα Δημοκρατία, εκτός από τον κ. Μητσοτάκη, θα είναι οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. Ευρωεκλογές 2019: Μητσοτάκης: Ευθύνη μου είναι να ενώσω τον ελληνικό λαό, όχι…

Θέλοντας να στείλουν μήνυμα ενότητας και νίκης στην κάλπη της Κυριακής, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί αναμένεται να παρέμβουν με σύντομες δηλώσεις τους υπέρ της παράταξης και της στήριξής τους προς τον κ. Μητσοτάκη. Η κίνηση αυτή έρχεται, μάλιστα, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά από τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το εύρος της διαφοράς με το οποίο εικάζεται πως θα επικρατήσει η ΝΔ στις ευρωεκλογές και το ενδεχόμενο μια κακή επίδοση να φέρει εσωκομματικές εξελίξεις.

Παράλληλα, όπως έγραψε το newsit.gr, η συγκέντρωση στο Περιστέρι έχει ως στόχο να λύσει και την… παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον ψυκτικό από την εν λόγω περιοχή, σύμφωνα με τις αναφορές του κ. Μητσοτάκη για τον κόσμο της εργασίας. Η Δυτική Αθήνα, ούτως ή άλλως, είναι μια περιφέρεια στην οποία η Νέα Δημοκρατία δίνει μεγάλη βαρύτητα λόγω της κοινωνικής της σύνθεσης, με τον πρόεδρο της ΝΔ να έχει προ πολλού δηλώσει ότι θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια.

Περιοδεύοντας στη Γλυφάδα χθες (21.05.2019), ο κ. Μητσοτάκης επέμεινε σε συναινετικούς τόνους, καθώς δήλωσε πως η ευθύνη του είναι να ενώσει και όχι να διχάσει τους πολίτες. «Το δίλημμα είναι εάν η χώρα θα πάει επιτέλους μπροστά ή θα μείνει πίσω», τόνισε χαρακτηριστικά. Επισήμανε δε για μία ακόμη φορά πως «δεν είναι η ώρα των ίσων αποστάσεων» , στέλνοντας έτσι μήνυμα στους κεντρώους ψηφοφόρους που είτε παραμένουν στο Κίνημα Αλλαγής είτε εξακολουθούν να είναι ανέστιοι πολιτικά να προτιμήσουν τη ΝΔ, ώστε να αυξήσει τα ποσοστά της και μαζί τη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ