Αναγνώστρια καταγγέλλει την απαράδεκτη αντιμετώπιση από Πολυεθνική με μουχλιασμένο προϊόν – Το γαϊτανάκι μηνυμάτων και η αδιαφορία (pics)


Ονομάζομαι Χ.Κ και θα ήθελα να ενημερώσω το καταναλωτικό κοινό για περιστατικό που μου έχει συμβεί

Τον Ιανουάριο του 2019 αγόρασα από γνωστό σούπερ μάρκετ το βούτυρο ΦΛΩΡΑ της εταιρίας UNILEVER A.E με ημερομηνία λήξης 03.03.2019.
Κατανάλωσα περίπου το μισό και το υπόλοιπο το αποθήκευσα στο ψυγείο για επόμενη χρήση.

Στις 13.01.2019 ήθελα να το ξαναχρησιμοποιήσω και προς έκπληξή μου το προϊόν ήταν μουχλιασμένο με πάρα πολύ άσχημη οσμή.
Επικοινώνησα με την εταιρία και τους έστειλα φωτογραφίες από το βούτυρο.

Ήθελαν να τους στείλω το βούτυρο για να γίνει έλεγχος του προϊόντος, και ανταποκρίθηκα άμεσα.

Η προφορική απάντηση της εταιρίας τον Μάρτιο έπειτα από πολλές οχλήσεις μου ήταν ασυνάρτητες δικαιολογίες, οι οποίες ούτε έβγαζαν νόημα αλλά ούτε και με έπεισαν και για το λόγο αυτό τους έχω ζητήσει γραπτή απάντηση.

Από τις 14.01.2019, έχω στείλει Mail στις 18/02/2019, 28/03/2019, 04/04/2019 και 23/04/209, ζητώντας μία γραπτή απάντηση από την εταιρία.

Δεν έχω λάβει καμία γραπτή απάντηση για τα αποτελέσματα του ελέγχου που υποτίθεται ότι έγινε, πράγμα που δεν συνάδει για το μέγεθος και το κύρος της εταιρίας.

Δημοσιεύω την παρούσα επιστολή διότι δεν υπήρξε κανένας σεβασμός στον Καταναλωτή, η κοροϊδία τόσους μήνες είναι απαράδεκτη, και εν τέλει δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο προϊόν είναι ασφαλές.

Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν αντίγραφα mail:

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ