Θεοδωράκης για Ρουβίκωνα: Σαν παράπονο και χωρίς απόλυτη καταδίκη οι ανακοινώσεις του Μαξίμου

«Οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ μετά από κάθε καταδρομική επίθεση δεν έχουν απόλυτη, κάθετη καταδίκη και αντίθεση με αυτές τις συμπεριφορές», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στον ΣΥΡΙΖΑ μοιάζουν να έλκονται από τις βάρβαρες συμπεριφορές του Ρουβίκωνα, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εκπομπή του OPEN TV «Ώρα Ελλάδος 7» σχολιάζοντας την επίθεση στη Βουλή. Μετά από κάθε καταδρομική επίθεση οι ανακοινώσεις από το Μαξίμου και την Κουμουνδούρου είναι σε μορφή παραίνεσης ή παραπόνου προς παραστρατημένους συντρόφους, «χωρίς μία απόλυτη, κάθετη καταδίκη και αντίθεση με αυτές τις συμπεριφορές», σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού. «Για να λένε πως είναι ασυμβίβαστοι με τις δυνάμεις καταστολής, αν και φυλάνε κάθε βουλευτή δέκα και κάθε υπουργό 30 αστυνομικοί», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, θυμήθηκε την γνωριμία του με τον Μιχαήλ «Πάμπλο» Ράπτη και τον Παναγιώτη «Κάιν» Παπαδόπουλο, και τόνισε πως αυτά που συμβαίνουν σήμερα, με αυτούς που καταστρέφουν με σφυριά ή πετάνε μπογιές, δεν έχουν σχέση με κάποιες διεκδικήσεις του αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου. Σχολίασε πως η ανοχή που επιδεικνύει η κυβέρνηση και η ατιμωρησία σε αυτές τις συμπεριφορές είναι η «βαλβίδα ασφαλείας» του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μην χαλάει το αριστερό προφίλ. «Τα βρήκαμε με τη Μέρκελ. Τα βρήκαμε με τους Ευρωπαίους. Να μην έχουμε και ένα σημείο αντίστασης; Να λέμε ότι δεν είμαστε και με τους μπάτσους», κατέληξε. «Το Ποτάμι θα είναι η έκπληξη των ευρωεκλογών»

Ερωτηθείς για τις ευρωεκλογές, ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκαθάρισε πως δεν επενδύει στην χαλαρή, αλλά στην «αποφασισμένη ψήφο». Εκτίμησε μάλιστα, πως οι επόμενες ημέρες θα αποδείξουν και στην πράξη αυτό που έλεγε εδώ και πολλούς μήνες, πως το Ποτάμι θα είναι η έκπληξη των ευρωεκλογών. «Ο κόσμος είναι θυμωμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να τον αποδοκιμάσει. Δεν αποδοκιμάζεις όμως το σημερινό καθεστώς επικροτώντας τα προηγούμενα καθεστώτα. Μαύρισε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά μη μαυρίσεις τη ψυχή σου, ψηφίζοντας υπουργούς του παρελθόντος. Ψήφισε Ποτάμι» κατέληξε.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here