«Φιδίσιες» εμφανίσεις! Το snake print είναι η hot τάση της μόδας


Τα animal print αποτελούν πάντοτε βρίσκονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην επικαιρότητα της μόδας. Ξεχάστε όμως προς το παρόν τα λεοπάρ ή τις ζέβρα γιατί την κορυφαία θέση για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2019 έχουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ με τύπωμα φιδιού. Το συγκεκριμένο μοτίβο θα φορεθεί μετά μανίας, τόσο σε μπλούζες, φορέματα και παντελόνια, όσο και σε τσάντες και παπούτσια. Δείτε πώς μπορείτε να το φορέσετε και πάρτε ιδέες για εντυπωσιακό στιλ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Συνήθως τα ρούχα με τύπωμα που θυμίζει δέρμα φιδιού έχουν ουδέτερες αποχρώσεις, επομένως μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με όλα σχεδόν τα χρώματα. Όπως το λεοπάρ, έτσι και το φίδι είναι ένα μοτίβο που μπορεί να φορεθεί σε casual αλλά και πιο επίσημες περιστάσεις.

Από το κλασικό παντελόνι ή την καμπάνα, μέχρι το μεσάτο ή oversized σακάκι οι επιλογές για το καθημερινό σας χαλαρό σύνολο με το συγκεκριμένο animal print είναι πολλές. Ενώ ένα φόρεμα ή μία μακριά φούστα με τα ανάλογα αξεσουάρ είναι μία επιλογή ακόμη και για επίσημη βραδινή εμφάνιση.

Συμβουλές για όμορφες εμφανίσεις
Αποφύγετε τις υπερβολές συνδυάζοντας φίδι με φίδι ή διαφορετικά animal prints μεταξύ τους. Υπάρχει πιθανότητα να πέσετε στην παγίδα του λάθους συνδυασμού που θα καταστρέψει την τελική εικόνα σας.

Φορέστε το snake print σε σημεία του σώματος σας που θέλετε να τονίσετε. Λόγω του ιδιαίτερου σχεδίου του τείνει να τραβάει τα βλέμματα.

Αν η επιλογή ενός ρούχου snake print σας φαίνεται πολύ τολμηρή για τα γούστα σας, φορέστε το στα παπούτσια ή τα αξεσουάρ σας. Τα παπούτσια και οι τσάντες είναι πολύ δημοφιλείς επιλογές.

Η πιο απλή πρόταση για να φορέσετε την τάση είναι το φόρεμα. Μίνι ή μάξι, το snakeskin print μπορεί να κάνει την εμφάνιση σας εντυπωσιακή. Συνδυάστε το με μποτάκια ή αθλητικά παπούτσια και δημιουργήστε ένα όμορφο casual look για τη βόλτα ή τον καφέ σας.

Συνδυάστε μία μπλούζα ή ένα κομψό πουκάμισο με φούστα, σορτς ή παντελόνι σε μαύρο ή λευκό.

Μία καλή ιδέα είναι να φορέσετε ένα μαντίλι snake print είτε πάνω π.χ. από ένα λευκό τοπ και τζιν σακάκι ή να το δέσετε στα μαλλιά σας.

Το συγκεκριμένο print είναι εξαιρετικό σε ανάλαφρα υφάσματα, οπότε το μετάξι ή η οργάντζα του ταιριάζει πολύ. Συνδυάστε ένα πουκάμισο snake print από ένα ανάλαφρο ύφασμα με μία πλισέ φούστα ή ένα μονόχρωμο slip dress με snake print πέδιλα ή μία μεταξωτή μπλούζα με ένα μαντίλι snake print…

Για πιο ροκ στιλ μπορείτε να συνδυάσετε το φιδίσιο τοπ με δερμάτινο παντελόνι ή σορτσάκι και ένα biker μπουφάν. Αν ωστόσο έχετε στο μυαλό σας ένα πιο αθλητικό look, επιλέξτε ένα πουλοβεράκι με ένα snakeskin print παντελόνι και ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με sneakers.

Ο απόλυτος συνδυασμός με χρώμα!
Αν θέλετε να τον πιο μοντέρνο συνδυασμό για τα snake print, ιδιαίτερα το τύπωμα που θυμίζει δέρμα πύθωνα, τότε πρέπει να διαλέξετε το πορτοκαλί χρώμα. Το θερμό αίσθημα του πορτοκαλί δίνει ένα εξαιρετικά ωραίο αποτέλεσμα με τις αποχρώσεις του… πύθωνα!

Μπορείτε να το συνδυάσετε με διαφορετικούς τρόπους, αλλά ένα πορτοκαλί φόρεμα με μια snake print ζώνη ή παπούτσια μπορεί να είναι μια καλή αρχή. Μια εμφάνιση από πάνω έως κάτω σε πορτοκαλί με μια τσάντα ή παπούτσια με snake print είναι επίσης, κομψή.

Απλά βεβαιωθείτε ότι οι αποχρώσεις του print και το πορτοκαλί συνδέονται! Στραφείτε σε πιο σκούρες αποχρώσεις του πορτοκαλί, αν θέλετε να κάνετε πιο κομψό και αρμονικό λουκ, και σε πιο λαμπερά πορτοκαλί, αν θέλετε πιο τολμηρή εμφάνιση!

Και στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις…
Ποιος είπε πως το τύπωμα φίδι δεν είναι κατάλληλο για το ντύσιμο στο γραφείο; Αν συνδυαστεί σωστά μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικά chic σύνολα που αρμόζουν ακόμη και στο πιο αυστηρό εργασιακό περιβάλλον.

Άλλωστε, πέρα από τα ρούχα με σχέδιο φίδι, υπάρχουν και παπούτσια ή αξεσουάρ που μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως ένα σύνολο. Φορώντας για παράδειγμα ένα ζευγάρι γόβες από δέρμα φιδιού με μια μίντι φούστα και ένα πουκάμισο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καθώς πρέπει ντύσιμο για τη δουλειά σας.

Επίσης ένα snakeskin print πουκάμισο ή κορμάκι σε γήινες απαλές αποχρώσεις μπορεί να φορεθεί κάλλιστα σε συνδυασμό με ένα μαύρο παντελόνι στο γραφείο. Από πάνω μπορείτε να φορέσετε ένα μαύρο σακάκι.

Αν πάλι το dress code της δουλειάς σας δεν είναι πολύ αυστηρό, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο casual chic ντύσιμο. Ένα σκούρο τζιν σας με ένα snake print τοπ και κομψές και κλασικές μαύρες γόβες ή πάλι επιλέξτε ένα ίσιο παντελόνι από φίδι και συνδυάστε το με μαύρη μπλούζα, σακάκι και γόβες.
Για το βράδυ
Επιλέγοντας ρούχα με αυτό το μοτίβο για τις βραδινές σας εμφανίσεις μπορείτε να σαγηνεύσετε! Το ιδιαίτερο αυτό print είναι must μοτίβο για την άνοιξη-καλοκαίρι 2019 και ως εκ τούτου, κυκλοφορούν πολλές επιλογές και για πιο επίσημα ρούχα.

Δοκιμάστε λοιπόν να φορέστε ένα όμορφο φόρεμα snake skin ή αντίστοιχα μια μίνι εφαρμοστή φούστα ή πάλι ένα jumpsuit και όλοι θα μιλούν για το ντύσιμό σας!

Αν ο σωματότυπός σας το επιτρέπει, μία ωραία ιδέα για ένα ποτό είναι και το σορτς με εφέ φίδι σε συνδυασμό με ένα λευκό πουκάμισο ή ένα απλό τοπ. Αν μάλιστα ολοκληρώσετε το συγκεκριμένο ντύσιμο με ψηλοτάκουνες γόβες, θα το απογειώσετε.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ