“Δύσκολο το καλοκαίρι για την ΤΣΣΚΑ”


Δύσκολο καλοκαίρι περιμένει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της Euroleague από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέκτησε την Euroleague, ωστόσο οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι για τη ρωσική ομάδα, η οποία θα κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τους ηγέτες στην ομάδα, όπως δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν.

Αρκετά συμβόλαια λήγουν, με τη διοίκηση των Ρώσων να έχει δύσκολο έργο το καλοκαίρι. Όσα δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν στον τηλεοπτικό σταθμό «Match TV»

«Φυσικά και θέλουμε η ΤΣΣΚΑ να παραμείνει όσο ανταγωνιστική γίνεται. Θα πρέπει να καταλάβουμε πως οι παίκτες που πήραν την Ευρωλίγκα δεν είναι πλέον πιο φθηνοί. Σίγουρα και οι αντίπαλοί μας δεν έχουν χάσει την επιθυμία τους να πάρουν την Ευρωλίγκα. Η ομάδα θα έχει ένα δύσκολο καλοκαίρι. Πολλά θα εξαρτηθούν όχι μόνο από την επιθυμία της ΤΣΣΚΑ, αλλά και των παικτών. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για το ποιος θα αποχωρήσει και ποιος θα παραμείνει. Κάτι θα γίνει, αλλά όλα θα γίνουν γνωστά το καλοκαίρι.

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τις φήμες που θέλουν τον Νάντο Ντε Κολό να αποχωρεί. Θα προσπαθήσουμε να ανανεώσουμε τα συμβόλαια των ηγετών της ομάδας, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Όποιος υπογράψει, θα τον ανακοινώσουμε».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ